Saturday, 13 November 2021

Моето мнение за продуктите на Pat McGrath: Коректор и пудра за под очи Skin Fetish Sublime Perfection

Pat McGrath са марка, която нашумя изклютелно много в последните 2 години, и която беше в уишлиста ми от доста време. Марката определено е от високия клас, дори бих казала луксозен, но мненията, които чувам за нея от безброй блогъри и влогъри са, че качеството на продуктите напълно оправдава високите им цени. Няколко пъти годишно на сайта им правят големи разпродажби (сайтът доставя и до България, а ако искате да знаете кога има разпродажби, съветвам ви да се абонирате за newsletter-a им), и така, наскоро се възползвах от една от последните и закупих два техни продукта за тен, които отдавна искам да тествам- компактната пудра за под очи и коректора от серията Skin Fetish Sublime Perfection. Използвам ги от няколко месеца и в днешното ревю ще споделя с вас какво е мнението ми за тях и дали си заслужават инвестицията. 

мнение ревю продукти Pat McGrath коректор пудра

Пудра за под очи с блъринг ефект Skin Fetish Sublime Perfection | £24

Продуктът, който най-много исках да пробвам, е пудрата за под очи с блъринг ефект от линията Skin Fetish Sublime Perfection. Знаете, че се боря с тъмни кръгове под очите, абсолютно винаги съм с покривен коректор, който обезателно фиксирам с пудра, и затова пудрата за под очи на Пат ми се стори изключително интересен продукт. Пудрата се предлага в 4 нюанса, като аз се спрях на прозрачния Light. Съдържа 4 г продукт, и, макар и доста малка като размер, всъщност стига за много време. Опаковката и не ми хареса- от най-обикновена пластмаса е и се усеща изключително евтино- дори много пудри от дрогерията имат много по-добри и качествено направени опаковки, а за марка от класа на Pat McGrath очаквах много повече. Консистенцията и е изключително фина и копринена- определено се усеща луксозна, и застава напълно незабележимо върху кожата- това е пудра, с която просто няма как да прекалите. Има видим блър ефект на зоната около очите и ми харесва като действие, но не мога да я определя като дълготрайна- ефектът от нея се задържа 5-6 часа, и ако имате по-мазни клепачи е доста вероятно да ви дойде прекалено лека. Нещо друго, което не ми харесва в нея, е това, че се праши изключително много- не съм виждала друг толкова разпрашаващ се продукт до момента, което за съжаление значи, че похабявате много продукт при всяка употреба. Харесва ми като ефект, действително фиксира и блърва зоната под очите, но аз лично очаквах повече от марка като Pat McGrath, и не бих купила пудрата отново. Крайната ми оценка за нея е 3.5/5. 


мнение ревю продукти Pat McGrath коректор пудра

Коректор Skin Fetish Sublime Perfection | £25

Пудрата не успя да ме впечатли особено, но за сметка на това коректорът ми хареса изключително много. Идва в стабилна и луксозна стъклена опаковка, съдържа 5 мл продукт и се предлага в огромно разнообразие от цветове. Аз се спрях на L5, който ми пасна много добре. Коректорът е със страхотна формула- изключително фин и тънък, но едновременно с това- много покривен. Нанася се лесно, като аз използвам най-често пръсти или гъбичка, и един тънък слой от него е напълно достатъчен да прикрие дори и по-сериозни тъмни кръгове, каквито са моите. Може да се използва без проблем и за други несъвършенства по лицето като пъпки или червенини, разнася се изключително лесно и равномерно, някак се слива с кожата и прикрива всичко, а едновременно с това изглежда незабележим, а освен това издържа цял ден. Ако не го фиксирате с пудра, ще се събере леко във фините линии около клепача, но аз винаги го фиксирам и нямам никакъв проблем. Тъй като е с много покривна формула, е и изключително икономичен, и за мен напълно оправдава високата си цена. Накракто казано- нямам никакви забележки, коректорът ми хареса изключително много и се нарежда сред любимците ми в тази категория. Бих го купила отново, а оценката му определено е 5/5. 


И така, това са първите ми впечатления от Pat McGrath като марка. Със сигурност бих пробвала и други техни продукти, най-вече тези за лице и устни. Вие имате ли опит с марката? Кой е любимият ви техен продукт? 


До скоро,

Ида 

1 comment :

Meliska said...

Здравейте! Страхотна публикация, поздравления за автора!


Браво! Поздрави, 🍒 Дигитална агенция Висео