Wednesday, 11 August 2021

Слънцезащитни кремове за лице: Моите препоръки

Темата на днешната публикация е нещо, на което отделяме особено внимание през лятото, но всъщност е изключително важно през цялата година- слънцезащитата за лице. Днес няма да се впускам в детайли за това защо е важно да използваме слънцезащитни кремове ежедневно и през всеки ден от годината. Това, което ще споделя с вас обаче, са препоръки за няколко продукта, които използвам в последните месеци и които изключително много харесвам. 

слънцезащитни кремове за лице Garnier, Heliocare, Caudalie


Не знам за вас, но на мен нерядко ми е трудно да намеря слънцезащитен крем за лице, който да ми пасне добре, защото съм със смесена кожа, на която повечето такива продукти често идват прекалено тежки, освен това много държа кремът ми да е с фактор 50. Ако вие сте със сходна на моята кожа, то мисля, че кремовете от днешната публикация ще ви харесат много. 

Garnier SPF 50 слънцезащитен крем за лице

Garnier Super UV слънцезащитен крем с фактор 50

Едно от откритията ми за тази година е този слънцезащитен крем за лице на Garnier. Всичко в него ми харесва- компактната и лека, но изключително стабилна опаковка, ултра леката формула, страхотната цена. Има приятен аромат, който обаче спира да се усеща, щом го нанесете на лицето. Формулата му е ултра лека и немазна, много е течен и попива изключително бързо в кожата, без да оставя каквито и да било следи. Няколко минути след като сте го нанесли, вече изобщо не го усещате, което не се случва често при слънцезащитни продукти с толкова висок фактор. Опаковката съдържа 40 мл продукт, който въпреки течната формула е изключително икономичен. Кремът на Garnier веднага се превърна в любимец за мен и определено ще го купя отново. 


слънцезащитен гел за лице фактор 50 Heliocare

Heliocare слънцезащитен гел SPF 50 

Следващият продукт, който искам да ви препоръчам, е слънцезащитният гел с фактор 50 на Heliocare. Тук получавате най-добро количество- 50 мл, като гелът идва в удобна и компактна тубичка. Има изключително приятен аромат, бих казала най-добре ухаещият слънцезащитен крем, който съм пробвала до момента, бледожълт е на цвят, а като формула е нещо средно между гел и крем. Попива бързо и оставя кожата с много красиво сияние, без изобщо да я омазнява. Чудесен е и под грим, защото продуктите за лице се нанасят изключително добре и много лесно върху него. Като цена е една идея по-висок от другите два, но пък е най-добър като количество и изключително икономичен. 


слънцезащитен крем за лице Caudalie

Слънцезащитен крем за лице с анти ейдж ефект Caudalie 

Последният крем, който искам да ви препоръчам днес, се превърна в мой любимец още след първата употреба, защото съчетава в себе си както висока слънчева защита, така и грижа за кожата против бръчки. Другите слънцезащитни кремове използвам след нанасянето на дневен крем, но с този няма нужда, защото той притежава и свойствата на дневен крем. Консистенцията му не е като на слънцезащитен продукт, а като на нормален крем за лице. Изключително приятен и лек е върху лицето, с пухкава формула, която попива моментално, но хидратира кожата в дълбочина и я оставя мека, гладка и защитена от слънцето. Опаковката съдържа само 25 мл, но пък продуктът е много икономичен, и отново е нещо, което със сигурност ще купя отново. 

***

Кой е вашият любим слънцезащитен крем за лице? Имате ли марка, на която винаги залагате, или пък обичате да експериментирате? 


До скоро, 

Ида 


*В партньорство с Notino.bg.

1 comment :

Неви said...

Леле страхотни сте! Браво! Страхотна кулинарна рецепта! Невероятно красиви снимки, страхотно попадение! Личи си, че сте страхотен кулинар! Поздрави

╰┈➤ Gladni.com