Sunday, 16 May 2021

Ревю: База за грим Hangover Primer на Too Faced

Много пъти съм споделяла с вас, че за мен базата за грим е неизменна част от грима ми и никога не я пропускам- разбира се, тя не е задължителна ( това е едно от хубавите неща на грима, няма нищо задължително), но аз лично много повече харесвам как продуктите за лице се нанасят и стоят върху основа за грим, отколкото върху гола кожа. Днес ще споделя с вас и последното си откритие сред базите за лице- Hangover Primer на любимите ми Too Faced.

мнение за Hangover Primer на Too Faced ревю
 
мнение за Hangover Primer на Too Faced ревю

Hangover Primer е един от най-популярните продукти за лице на Too Faced и това определено не е случайно. Предлага се в два размера- 20 мл и 38 мл, като аз взех първо малкия, защото исках да видя дали ще ми хареса, преди да инвестирам в пълен размер. Малкият размер от 20 мл е на страхотна цена- £12 , и можете да го откриете на Cult Beauty, откъдето го купих и аз. Идва в красива и много удобна опаковка с помпичка в бяло и розово. Съдържа кокосова вода и пробиотици, от марката обещават хидратация, озаряване и успокояване на кожата, като праймъра може да се използва както под грим, така и самостоятелно за "разкрасяване" на кожата в дните, в които не носите грим.

Праймърът има много нежна и лека формула, прилича много повече на лек хидратиращ крем за лице, отколкото на база. Има много фин, едва доловим аромат на кокос, и се нанася и усеща изключително приятно- като глътка свежест за кожата. Въпреки че е база за грим, го няма онова типично усещане на силиконова, лепкава база, както е при някои други продукти, а напротив- веднъж нанесен, изобщо не се усеща върху кожата и освежава страхотно. Хидратира много добре, невероятно лек е, като едновременно с това е отлична основа за грим- върху него продуктите се нанасят и разнасят много лесно, по-равномерни и трайни са, и като че ли ми се налага да използвам по-малко количество от другите продукти като фон дьо тен и коректор, когато съм нанесла от този праймър под тях. Моята кожа е смесена, но праймърът я държи матирана през целия ден, без изобщо да я пресушава. 

Накратко- изключително съм доволна, и ако търсите нещо хидратиращо, което да прави грима ви траен и лесен за нанасяне, като едновременно с това успокоява и озарява, а не пресушава кожата- мисля, че Hangover Primer на Too Faced много ще ви допадне. Със сигурност е продукт, който планирам да купя и в пълен размер. 


Вие използвате ли база за лице? Коя е любимата ви? 


До скоро,

Ида

1 comment :

Hadi shaikh said...

vaniqa cream Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with extra information? It is extremely helpful for me.