Sunday, 16 May 2021

Ревю: База за грим Hangover Primer на Too Faced

Много пъти съм споделяла с вас, че за мен базата за грим е неизменна част от грима ми и никога не я пропускам- разбира се, тя не е задължителна ( това е едно от хубавите неща на грима, няма нищо задължително), но аз лично много повече харесвам как продуктите за лице се нанасят и стоят върху основа за грим, отколкото върху гола кожа. Днес ще споделя с вас и последното си откритие сред базите за лице- Hangover Primer на любимите ми Too Faced.

мнение за Hangover Primer на Too Faced ревю
 
мнение за Hangover Primer на Too Faced ревю

Hangover Primer е един от най-популярните продукти за лице на Too Faced и това определено не е случайно. Предлага се в два размера- 20 мл и 38 мл, като аз взех първо малкия, защото исках да видя дали ще ми хареса, преди да инвестирам в пълен размер. Малкият размер от 20 мл е на страхотна цена- £12 , и можете да го откриете на Cult Beauty, откъдето го купих и аз. Идва в красива и много удобна опаковка с помпичка в бяло и розово. Съдържа кокосова вода и пробиотици, от марката обещават хидратация, озаряване и успокояване на кожата, като праймъра може да се използва както под грим, така и самостоятелно за "разкрасяване" на кожата в дните, в които не носите грим.

Праймърът има много нежна и лека формула, прилича много повече на лек хидратиращ крем за лице, отколкото на база. Има много фин, едва доловим аромат на кокос, и се нанася и усеща изключително приятно- като глътка свежест за кожата. Въпреки че е база за грим, го няма онова типично усещане на силиконова, лепкава база, както е при някои други продукти, а напротив- веднъж нанесен, изобщо не се усеща върху кожата и освежава страхотно. Хидратира много добре, невероятно лек е, като едновременно с това е отлична основа за грим- върху него продуктите се нанасят и разнасят много лесно, по-равномерни и трайни са, и като че ли ми се налага да използвам по-малко количество от другите продукти като фон дьо тен и коректор, когато съм нанесла от този праймър под тях. Моята кожа е смесена, но праймърът я държи матирана през целия ден, без изобщо да я пресушава. 

Накратко- изключително съм доволна, и ако търсите нещо хидратиращо, което да прави грима ви траен и лесен за нанасяне, като едновременно с това успокоява и озарява, а не пресушава кожата- мисля, че Hangover Primer на Too Faced много ще ви допадне. Със сигурност е продукт, който планирам да купя и в пълен размер. 


Вие използвате ли база за лице? Коя е любимата ви? 


До скоро,

Ида

No comments :