Wednesday, 26 May 2021

Ревю: Гланц за устни Fenty Beauty Gloss Bomb- Fussy

Както знаете, аз съм голям почитател на червилата, но от известно време насам все по-често започнах да нося и гланцове за устни. Наскоро открих абсолютния си фаворит в тази категория и затова искам да споделя с вас негово пълно ревю. Става върпос за гланца Gloss Bomb на Fenty Beauty- марка, която ми става все по-любима. 

Fenty Beauty Glossbomb Fussy гланц за устни мнение ревю

Fenty Beauty Glossbomb Fussy гланц за устни мнение ревю

Гланцовете за устни Gloss Bomb на Fenty Beauty предизвикаха много положителни коментари още с излизането си преди няколко години, и са любими на изключително много бюти влогъри и професионални гримьори. Първият нюанс, който Fenty пуснаха на пазара, беше именно този, който имам аз- Fussy, а оттогава досега непрекъснато обогатяват асортимента си и в момента предлагат общо шест нюанса, често излизат и сетове с лимитирани цветове (най-вече по празниците), а преди няколко месеца пуснаха на пазара и крем версия на гланца, която е с по-плътен цвят и без блестящи частици. Аз отдавна исках да пробвам глоса и мога да кажа, че със сигурност популярността му е оправдана. 

Gloss Bomb идва в много красива и стабилна шестоъгълна опаковка с логото на марката и съдържа общо 9 мл продукт. Трябва да ви кажа, че в опаковката гланцът не изглежда като нещо особено впечатляващо- прилича по-скоро на поредния убиторозов гланц за устни с леки брокатени частици. Отворите ли го обаче, мнението ви рязко ще започне да се променя в положителна посока. Гланцът има голям и много удобен апликатор, с който нанасянето на продукт става за буквално 2-3 секунди. Ароматът му е разкошен- сладък и плодов, той се усеща не само, докато нанасяте продукта, а и доста след като той е вече на устните ви. Цветът, както казах, е убиторозово с много леки, полу-забележими брокатчета в златисто и сребристо. Нанесен на устните обаче, е изключителен- невероятно гладък и приятен за нанасяне и носене, с изключително красив бляскав, сочен финиш върху устните и усещане като от много лек, лъскав гел- няма и помен от непрятното лепкаво усещане, което оставят други гланцове, а начинът, по който изглежда на устните, е несравним с нищо друго, което аз лично съм пробвала до момента. 

Не лепне изобщо, оставя устните меки и хидратирани след употреба, и седи изключително красиво- накратко, за мен това е перфектният гланц за устни, който успя да ме спечели като любимец още след първото му използване. Със сигурност бих искала да пробвам и други нюанси Gloss Bomb, както и новата крем верия Gloss Bomb Cream. 


Къде можете да го откриете: магазините на Sephora в България , Boots.com , fentybeauty.com 

Цена: £17 / ~ 40 лв


Вие пробвали ли сте гланцовете за устни на Fenty Beauty? Кой е любимият ви продукт на марката? 


До скоро, 

Ида 

No comments :