Monday, 26 April 2021

Ревю: Червила Bell Hypoallergenic Rich Creamy

Както знаете, съм огромен почитател на червилата, и имам доста обширна колекция от всякакви марки. В днешната публикация ще ви представя една серия червила от дрогерията, която неочаквано за мен много ми хареса- Hypoallergenic Rich Creamy на Bell Cosmetics. Казвам неочаквано, просто защото по принцип харесвам основно матовия завършек, а тези тук са с кремообразна формула, която обаче е чудесна и тези червила на Bell за мен са дрогериен продукт, който заслужава вниманието ви.  

червило Bell Hypoallergenic мнение ревю

червило Bell Hypoallergenic мнение ревю

Червилата идват в стилна опаковка в сребристо, като серията съдържа общо шест нюанса, предимно в неутралната гама; аз имам три от тях. От марката предлагат версия на червилото и с мат финиш, която все още не съм пробвала. Цената им е около 15 лв и можете да ги откриете в дрогерийте, както и онлайн тук

Това, което ми направи впечатление в началото, са красивите, носими цветове. Аз имам номер 03 Praline Cream, който е много приятен бежов нюд, номер 05 Rose Wood- интересно убито розово, и номер 06 Berry Kiss- страхотен тъмновишнев нюанс. И трите са много красиви, лесно носими и с подтон, който би отивал на почти всеки. 

Формулата на червилата е чудесна- плътни и наситени са като цвят, имат кремообразен финиш- нито прекалено лъскав, нито матов, много са комфортни върху устните- все едно нанасяте балсам, а не червило, и освен това са много дълготрайни за червило, което не е с мат формула- издържат без проблем 4-5 часа при пиене и непрекъснато говорене, а дори когато започнат да избледняват, се изтриват равномерно и не стават на петна. Оставят устните меки и пухкави и имат страхотен плодов аромат.

Единствената малка забележка, която имам към червилата, е това, че оставят много следи- това е напълно нормално за червила, които не са с матова формула, но все пак ви го споделям, в случай че това е нещо, което не харесвате. 

Като цяло червилата ме впечатлиха и ги намирам за чудесна дрогерийна опция, ако предпочитате кремообразния финиш и търсите красив, универсален цвят за всеки ден, и бих пробвала и други продукти за устни на марката. 


Вие пробвали ли сте продуктите на Bell? Кои са любимите ви дрогерийни червола? 

До скоро,

Ида * Червилата са ми изпратени от ПР на Taota. Не съм поемала никакъв ангажимент за тази публикация и изказаното мнение е изцяло мое. Публикацията не е спонсорирана.


2 comments :

Снежана said...

Много красиви цветове ��

Top Site said...

lovely blog