Friday, 26 February 2021

Ревю: Тониран крем за лице Hello, Good Stuff Tinted Beauty Cream на Essence

Привет! В днешната публикация искам да споделя с вас ревю на един продукт за лице на Essence, който нашумя много в последно време- техния тониран крем за лице с кактус от серията Hello, Good Stuff. Напоследък от марката пускат все нови и интересни продукти за тен на пазара и този със сигурност е един от тях. Повече за него можете да прочетете по-долу. 

тониран крем Essence Hello Good Stuff ревю мнение

тониран крем Essence Hello Good Stuff ревю мнение

тониран крем Essence Hello Good Stuff ревю мнение

Тонираният крем за лице Hello, Good Stuff Tinted Beauty Cream на Essence се предлага в общо два нюанса, като този, който аз имам, е по-светлият- 10 Light. Идва в много симпатична и стабилна тубичка в розово и стандартните 30 мл продукт. Съдържа 90% натурални съставки, сред които растителни екстракти и хиалуронова киселина. Освен като грим, има и хидратиращо и регенериращо кожата действие. 

Продуктът няма аромат, а консистенцията му е много приятна- наподобява тази на фон дьо тен, но не е нито прекалено течна, нито прекалено гъста. Покривността му е по-скоро лека до средна, като позволява и напластяване, както и комбинация с други продукти- база за грим и пудра например. За мен лично кремът е много подходящ за ежедневна употреба, като ще хареса на тези от вас, които търсят естествено изглеждащ финиш, който леко коригира несъвършенствата по кожата и изравнява тена, но под който прозира истинската ви кожа. Нанася се много лесно, както с гъбичка, така и просто с пръсти, като можете да го напластите, ако желаете малко по-плътно покритие ( въпреки че е далеч от плътността на фон дьо тена). Изглежда много естествено върху кожата и и придава "сочен" и свеж вид- сякаш просто имате красива кожа, а не сякаш носите грим. Нюансът Light е доста неутрален като подтон и спокойно може да пасне на дами както с по-топъл, така и с по-студен тон на кожата. Не мога да кажа, че е най-трайният продукт за тен, който някога съм пробвала, но подобни ултра леки продукти няма как да бъдат и дълготрайни.

За мен лично тонираният крем на Essence е най-подходящ за дамите с нормална към суха кожа. Ако сте с по-скоро смесена или мазна, според мен няма да ви допадне толкова, тъй като ще лъсва и ще е по-нетраен върху кожата ви, освен ако не го запечатате с база и голямо количество пудра. Ако обаче кожата ви е нормална или суха и търсите лек продукт за ежедневна употреба, който да придава натурален финиш на кожата и да изравнява тена, то Hello, Good Stuff на Essence е точно за вас. 


Цена: 8.99 лв 

Къде да го откриете: търговската мрежа и на dodis.bg


Вие пробвали ли сте продуктите за тен на Essence? Харесвате ли тонирани кремове за грим в ежедневието? 


До скоро,

Ида 


* Продуктът ми е изпратен за проба от dodis.bg. Не съм поемала никакъв ангажимент към тях за написването на това ревю и споделеното мнение е изцяло мое. 

No comments :