Tuesday, 9 February 2021

Моето мнение за продуктите за зъби на Curaprox

Днес засягам една тема, по която не се говори често, а която е много важна- денталното здраве и продуктите за устна хигиена. Грижата за зъбите ни е важна не само за здравето, но също и от естетическа гледна точка, красивата усмивка ни прави и много по-уверени в себе си. През тази година един от приоритетите ми е да полагам възможно най-добри грижи за усмивката си, затова започнах да тествам различни продукти за устна хигиена от по-висок клас. В днешния пост ще ви споделя мнението си за продуктите на Curaprox. 

мнение за продуктите на Curaprox

Curaprox е швейцарска марка с повече от 40 години опит, работи с едни от най-добрите дентални специалисти в света и започва да създава висококачествени продукти за зъби още в далечната 1972 г. Най-известният им продукт са четките за зъби, направени по специална, патентована от тях, формула. Към момента марката предлага и пасти за зъби, води за уста и други продукти за устна хигиена. Аз имах възможността да тествам култовите им четки за зъби, както и пастата за зъби Enzycal 1450 и конците за зъби. 

четка за зъби Curaprox 5460 мнение

Започвам първо с най-популярния продукт на марката- четките за зъби Ultra Soft 5460. Първото, което привлече вниманието ми към тях, е страхотният дизайн- предлагат се в разнообразни цветове на различни теми (тези, които взех аз, са посветени на Япония), направени са от изключително качествен и здрав материал (усещането от тези четки е напълно различно от това от пластмасовите четки от супермаркета), а вниманието към детайла в дизайна им е невероятно. От марката използват специално патентовани от тях власинки, щадящи венците и борещи се с плаката. Използвам четката от около две седмици и мога да потвърдя, че е изключително нежна, а едновременно с това- ефективна в почистването на зъбите. Много е удобна, харесвам и това, че идва с капаче, което е много по-хигиенично за съхранение. Определено ми допада много повече от масовите марки на пазара и планирам да продължа да купувам четките на Curaprox и занапред. 

мнение паста за зъби Curaprox Enzycal 1450

Следващият продукт, който тествах, е пастата за зъби Enzycal 1450. Тя се грижи както за състоянието на зъбите, така и за здравето на цялата устна кухина. От марката обещават качествено почистване на зъбите, грижа за венците и ограничаване на зъбния камък и плаката. Пастата е с типичния ментов аромат, но вкусът и не е толкова силен, колкото на други пасти, а по-скоро нежен и свеж. Почиства отлично, зъбите са като полирани след нея и четката, и оставя страхотна свежест след себе си. Харесва ми много и бих я купила отново, бих пробвала и другa пастa за зъби на марката. 

мнение конец за зъби Curaprox

Последният продукт, който ще ви покажа днес, е конецът за зъби. Той е с восъчна повърхност, аромат на мента и идва в изключително стабилна кутиика, подходяща и за път. Аз често имам проблеми с конците за зъби, защото се късат при употреба, и винаги съм в търсене на нови марки- с този конец това не ми се случва, защото е направен от изключително устойчив материал и се работи по-лесно и бързо с него, освен това е необходимо по-малко количество, което значи и че е по-икономичен. Впечатлена съм и виждам осезаема разлика в качеството между него и други масови марки, които съм използвала до момента. Ще купя отново. 

И така, останах наистина приятно изненадана от марката и със сигурност ще се превърна в техен клиент занапред. Вие пробвали ли сте продуктите на Curaprox? Коя е любимата ви марка продукти за устна хигиена? 


До скоро, 

Ида * Постът е в партньорство с Notino.bg.

No comments :