Wednesday, 6 January 2021

Моите препоръки за кремове за ръце за зимата

Една от частите на тялото, които страдат най-много през зимата, са ръцете- те са винаги изложени на суровите климатични условия през този период от годината, непрекъснато са в движение, а едновременно с това често ги пренебрегваме в грижата за кожата. Много дами забравят, че ръцете са едно от първите места, които показват признаци на стареене, затова е и много важно да се грижим за тях добре и редовно- именно по тази причина реших днес да споделя с вас моите любими кремове за ръце, които използвам тази зима. 

кремове зе ръце крем за ръце Neutrogena Dove Mixa

кремове зе ръце крем за ръце Neutrogena Dove Mixa

Dove Original Крем за ръце за суха кожа | 4.60 лв
Първият крем за ръце, който искам да споделя с вас днес, е този на Dove. Той е идеален за тези от вас, които обичат интересно ухаещи продукти за тяло, защото има разкошен, богат аромат на кокос, запазващ се много дълго върху кожата. Харесвам го много, защото попива бързо, ухае страхотно и оставя лек защитен филм върху кожата, без да е мазен. Много е универсален, защото е идеален за употреба както през деня, така и вечер, можете спокойно да го носите и в дамската си чанта и да го нанасяте с течение на деня, защото попива бързо и не лепне, а едновременно с това хидратира много добре. 

Neutrogena Hand Care Бързоабсорбиращ крем за ръце | 8.50 лв
Следващият крем за ръце, който бих искала да ви препоръчам, е този на Neutrogena. Марката е известна вече много години с кремовете си за ръце, които са популярни дори в скандинавските страни, и има защо, тъй като предлагат невероятно качество на много добра цена. Бързоабсорбиращият им крем ми харесва много, защото, както предполага името- попива изключително бързо и не оставя никакъв филм или лепнене след себе си, а едновременно с това хидратира в дълбочина и оставя кожата много мека, има и лек освежаващ ефект. Идеален е on the go, за употреба през целия ден и когато бързате, но все пак искате да се погрижите за кожата на ръцете си. 

Mixa Intense Nourishment Крем за ръце за много суха кожа | 6.60 лв
Накрая, последният крем за ръце, който искам да ви препоръчам днес, е този на Mixa. Той е предназначен за хидратация в дълбочина и интензивно подхранване  на кожата и ще хареса и на тези от вас с много суха и чувствителна кожа. Него предпочитам да използвам вечер преди лягане, защото наистина е много силно подхранващ и на сутринта се будя с ръце, меки като коприна. Въпреки че е толкова интензивен като действие, формулата му е лека и въздушна и има много приятен, ненатрапчив аромат, а опаковката е от 100 мл, което означава, че ще стигне за много дълго време. 

И така, това са моите три препоръки за кремове за ръце за тази зима. И трите харесвам много, тъй като вършат страхотна работа, а едновременно с това са на достъпна цена. 

Кой е вашият любим крем за ръце? 

До скоро,
Ида 


* Постът е в партньорство с Notino.bg.

No comments :