Monday, 28 December 2020

Грижа за кожата през зимата: Подхранващи маски за лице

Всички знаем, че суровото време през зимата е враг на кожата и тя има нужда от допълнителни грижи през този период. Един от любимите ми начини да се грижа за кожата си през зимата, наред с по-богатите кремове за лице, е това да използвам дълбоко подхранващи маски за лице, които да възстановят кожата, да я подсилят и да я направят по-устойчива на студа и вятъра навън. В днешната публикация ще ви представя три маски за лице, които ви препоръчвам за зимата. 


подхранващи и хидратиращи маски за лице за зимата маска за лице Lierac Apivita Revolution Skincare


Lierac Hydragenist SOS Хидратираща маска | 39.85 лв 

Започвам с маската на Lierac, която служи за дълбока хидратация и интензивно подхранване на кожата, възстановява еластичността и комфорта и прави кожата копринено мека на допир. Маската е изключително приятна за употреба, има страхотна консистенция на топящо се в кожата желе и много нежен аромат. Идеална е за употреба след дълъг ден навън, защото са и необходими само 10 минути, а наистина хидратира, подхранва и възстановява кожата, тя буквално я "изпива" и виждам моментален ефект от маската, а след употребата и кожата е копринено мека, сияйна и успокоена. Бързо успя да се превърне в мой фаворит за студеното време и я използвам много често. 


Lierac Hydragenist хидратираща маска подхранващи маски за зимата

Revolution Skincare X Jake-Jamie Toffee Apple Дълбоко хидратираща маска | 23.40 лв

Следващата маска за лице, която ще ви представя, е тази с ябълка и карамел от Revolution Skincare. Тя обещава интензивно подхранване и хидратация, озаряване и отстраняване на мъртвите клетки. Има много интересна гелообразна консистенция и със сигурност е най-добре ухаещата маска за лице, която някога съм пробвала с вкусния си "зимен" аромат на карамел и сладко от ябълки. Има лек и приятен затоплящ ефект и оставя кожата мека, подхранена и озарена, а несъвършенствата- минимализирани. Харесвам я много и според мен е идеална за някоя спа вечер у дома или за разпускане след дълъг зимен ден. 


Revolution Skincare Toffee Apple Jake-Jamie маска за лице подхранваща маска за лице


Apivita Express Beauty Honey Хидратираща и подхранваща маска за лице | 7 лв

Накрая, последната подхранваща маска, която ви препоръчвам да опитате тази зима, е маската с мед на Apivita. Тя обещава интензивно подхранване, хидратация и почистване на кожата, както и възстановяване на еластичността и. Идва в удобна опаковка от две дози за еднократна употреба ( всяка от дозите е много щедра и стига за около 3 пъти ) и можете да я вземете с вас и на някое зимно пътуване или уикенд извън града ( когато отново е разрешено ). Маската има невероятна формула, като нежен, но богат гел, и съвсем лек аромат на мед. Действа като истински еликсир за кожата- подхранва, обогатява, успокоява и е просто страхотна за студените зимни месеци. Идеална е, ако кожата ви се чувства уморена и стресирана и имате нужда да се поглезите. 


Apivita Honey маска за лице с мед подхранваща маска за лице


И така, това са трите подхранващи и хидратиращи маски за лице, които искам да ви препоръчам за тази зима. И трите са чудесни и кожата ви със сигурност ще ви се отблагодари, ако я поглезите с някоя от тях. А вие използвате ли подхранващи маски през зимата? Коя е любимата ви? 


До скоро,

Ида 


* Постът в в партньорство с Notino.bg. 
No comments :