Thursday, 12 November 2020

Ревю: Почистващ гел за лице MicellAIR на Nivea

В началото на тази година от Nivea лансираха нов продукт, добавка към популярната им серия за лице MicellAIR- почистващ гел за лице. Използвам и много харесвам мицеларната вода от тази серия, гелът по описание приличаше много на любим мой продукт на Pixi,  затова реших да му дам шанс. Днес ще споделя с вас какво е мнението ми за него, като от сега мога да кажа, че оправда очакванията ми. 


nivea micellair gel почистващ гел мнение ревю

Гелът идва в тубичка в характерното за тази серия черно и розово и съдържа 125 мл продукт, като цената, на която можете да го откриете в дрогериите, е около 10 лв. От марката обещават деликатно почистване на кожата и премахване на замърсяванията и излишния себум. В състава на продукта откриваме и млечна киселина, известна с изглаждащите си и свиващи порите свойства. Подходящ е за ежедневна употреба, като аз го използвам най-често сутрин. 

Гелът има много приятна консистенция с едва забележим, свеж аромат. Прозрачен е на цвят и е доста гъст, което го прави и много икономичен. Нещо, което не очаквах, е че има малки ексфолиращи частици в него, които обаче са изключително нежни и по никакъв начин не изсушават или дразнят кожата. Харесвам гела, защото почиства наистина отлично лицето, оставя кожата осезаемо по-гладка ( и на допир, и на вид ) и много нежна, изобщо не пресушава и не предизвиква неприятно скърцащо усещане, и е наистина приятен за употреба и идеален за ежедневието.

Смятам, че би допаднал на дами с по-скоро смесена и мазна кожа, защото почиства наистина добре и премахва излишния себум- ако сте със суха кожа, вероятно ще ви се стори малко силен. Аз лично го използвам само сутрин, като вечер предпочитам друг измивен продукт. Според мен е наистина отлична бюджетна находка и ви го препоръчвам, ако търсите добър и достъпен като цена измивен гел за лице. 

Вие пробвали ли сте продуктите за лице на Nivea? Какво е мнението ви за тях? 


До скоро,

Ида 

No comments :