Tuesday, 20 October 2020

Моето мнение за Pixi Glow Tonic

Привет! В днешната публикация ще споделя с вас мнението си за един от най-популярните продукти за грижа за кожата в последно време- тоникът на Pixi Glow Tonic. Вече го включих в последното ми видео с любимци (линк), така че знаете, че много го харесвам, но смятам, че заслужава и отделна публикация тук, в която да ви споделя малко повече за него. 

pixi glow tonic мнение ревю на продукт

pixi glow tonic мнение ревю на продукт

Glow Tonic е може би най-известният продукт на английската марка Pixi Beauty, и със сигурност продуктът, който направи марката световноизвестна. След него се появиха доста подобни тоници на пазара, от които аз съм пробвала тези на The Ordninary ( който харесвам много ) и на Revolution Skincare ( който изобщо не харесвам ), но, честно казано, според мен Glow Tonic си остава най-добрият. 

Тоникът идва в характерна опаковка в светлозелено и е оранжев на цвят, като от марката предлагат разфасовки от 250, 100 и 40 мл ( аз имам тази от 100 мл, тъй като исках да пробвам действието му, преди да инвестирам в голямата опаковка ). Можете да го намерите на много места онлайн- официалния сайт на марката, CultBeauty, Look Fantastic, ASOS и други, а ако не искате да поръчвате по интернет, продуктите на Pixi можете да откриете и в магазините на Sephora в България. Цената на пълния размер е £18. 

Ключовата съставка в тоника е гликоловата киселина (5%), която служи за нежно ексфолииране и почистване на кожата, а в състава му откриваме още енергизиращ женшен и алое вера, което успокоява и хидратира. Продуктът не съдържа алкохол и не е тестван върху животни. От марката обещават нежно почистване и ексфолиация на кожата, свиване на порите, ускорено възобновяване на клетките на кожата, балансиране и хидратация за по-сияен, младежки вид. Смели обещания, които някак си този тоник наистина успява да изпълни. 

Има лек, приятен аромат и полупрозрачен оранжев цвят, като въпреки силните си активни съставки е изключително нежен към кожата. Използвам го от два месеца само вечер и забелязвам видимо подобрение в начина, по който кожата ми се чувства и изглежда- тя е изключително гладка, по-гладка от всякога, сияйна, спокойна и сочна на вид, и дори ми се струва, че разширените пори в Т-зоната ми наистина са започнали леко да се свиват. Определено съм доволна от тоника и сега разбирам защо е цялата тази мания по него- както споменах по-горе, използвала съм и други тоници с гликолова киселина, но този определено е най-добрият и си заслужава напълно инвестицията. 

Накратко, наистина страхотен продукт, който със сигурност ще купя отново и който планирам да бъде с редовно присъствие в рутината ми за грижа за кожата. Мисля, че би ви харесал, независимо с какъв тип кожа сте, защото действието му е много универсално, а формулата- нежна и щадяща. 

Вие използвали ли сте продукти на Pixi Beauty? Кой е любимият ви? 


До скоро,

Ида 

No comments :