Tuesday, 27 October 2020

Ревю : База за грим Dior Backstage

Привет! В днешната публикация искам да ви представя един продукт, който стана изключително популярен още с излизането си на пазара- базата за грим от серията Dior Backstage на Dior. Използвам тази база вече повече от 9 месеца и за мен е просто несравнима, определено досега не съм попадала на друг подобен продукт, който да съчетава в себе си толкова много функции. По-долу можете да прочетете защо успя бързо да се превърне в мой любимец. 


Dior Backstage база за грим ревю мнение

Базата е част от супер успешната линия на Dior Backstage, която се появи на пазара преди около две години и оттогава се превърна в едва ли не култова с универсалните си продукти и иновативни формули, като признак за успеха на линията е и това, че от Dior продължават да добавят все повече и повече нови продукти към нея. Опаковката съдържа 50 мл продукт (почти двойно количество спрямо другите бази на пазара) и идва в красива тубичка в матирано перленобяло с логото на марката. Визията на продукта е много изчистена, което на мен ми допада. Базата може да се нанася и върху лицето, и върху тялото, като е универсална- можете да я използвате, без да нанасяте грим върху нея, или като традиционна база за грим под фон дьо тен, коректор и т.н. От марката обещават матиращ ефект, 24 ч хидратация, запълване на порите, прикриване на текстура, червенини и несъвършенства по кожата, подхранване и незабавен успокояващ ефект. Честно казано, не мислех, че е възможно един продукт да постигне всичко това, но тази база някак си успява. 

Консистенцията и е изключително приятна. Има лек флорален аромат, който не се усеща, веднъж нанесен на лицето, на цвят е нежнорозова, но щом я разнесете, цветът и се слива с кожата. Използвам я както като база под грим, така и самостоятелно, за да придам малко по-красив вид на кожата си без грим, и действа страхотно и по двата начина. Формулата и наистина се усеща хидратираща, като едновременно с това определено матира, но матиращият ефект е много натурален, а не като маска- сякаш просто имате перфектна кожа, а не сякаш сте я постигнали с грим. Когато нанасям базата самостоятелно, без грим върху нея, тя прави кожата някак си по-хубава, матира я и и придава един много красив вид, сякаш порите са свити и кожата е изключително гладка и в перфектно състояние. В дни, в които не ви се носи грим, спокойно можете да нанасете и само тази база. Като база под грим също е страхотна- запълва порите и матира, продуктите се нанасят много лесно и са наистина дълготрайни върху нея, матиращия ефект се задържа много дълго, а едновременно с това кожата се усеща хидратирана и подхранена, а не сякаш сте нанесли матиращ праймър върху нея. 

Накратко, базата е наистина разкошна и определено ми допадна и бих я купила отново. Много искам да пробвам и фон дьо тена от същата серия, защото предполагам, че двата заедно ще са просто невероятни, но в момента няма тестери по магазините и не искам да рискувам да купя грешния цвят. Ревю на фон дьо тена и сравнение как се представя с тази база отдолу ще видите веднага, щом обстановката се подобри :) 

Вие харесвате ли продуктите на Dior? Кой е любимият ви? 


До скоро, 

Ида 


* Продуктите от серията Backstage можете да откриете ексклузивно в магазините на Sephora в София в The Mall и Paradise Center. 

No comments :