Thursday, 24 September 2020

Ревю: Почистващ гел за лице Neutrogena Hydro Boost

Привет! В днешната публикация искам да ви споделя повече за един страхотен дрогериен продукт, който открих наскоро- почистващия гел за лице от серията Hydro Boost на Neutrogena. Neutrogena са една от любимите ми дрогерийни марки за грижа за кожата, досега никога не съм оставала разочарована от техен продукт, много харесах и крема за лице от същата серия ( страхотен е, ако търсите лека текстура и силна хидратация ), и затова реших да пробвам и почистващия гел. Отново, както и с всички други продукти на марката, останах много доволна. 

Neutrogena Hydro Boost почистващ гел ревю мнение

Почистващият гел идва в много удобна и стабилна опаковка с помпичка в син цвят, като съдържа 200 мл продукт. Цената, на която можете да го намерите в дрогериите, е около 12-13 лв. Има лек, свеж аромат, който почти не се усеща, а текстурата му е като на много фин, доста течен гел. Една от активните му съставки е хиалуроновата киселина, която е известна със силното си хидратиращо действие. Според описанието гелът почиства перфектно лицето и премахва излишния себум, като в същото време хидратира кожата. Продуктът наистина изпълнява всичко, което обещава- много нежен и щадящ е към кожата, като едновременно с това почиства отлично, без да пресушава или дразни лицето. Приятен е за употреба, не се пени прекалено много, а освен това е изключително икономичен и ще стигне за дълго време. Много ми допада като ефект, защото след него кожата е почистена, мека и еластична, а тенът- избистрен и сияен. Аз го използвам най-вече сутрин, но според мен е напълно подходящ за употреба и в сутрешната, и във вечерната ви рутина. Бих казала, че ще допадне на дами с нормална към суха и смесена кожа- ако кожата ви е мазна, вероятно ще бъде прекалено лек за вас. 

Накратко- от Neutrogena отново предлагат страхотен дрогериен продукт, който е на много достъпна цена, а наистина върши чудесна работа и по нищо не отстъпва на по-скъпи продукти. 

Вие пробвали ли се продуките на марката? Харесвате ли ги? 


До скоро,

Ида 

No comments :