Sunday, 13 September 2020

Моето мнение за 16H Camo Concealer на ELF

Привет! Ако ме следите от малко повече време, знаете, че коректорът е един от най-важните грим продукти в моята рутина и заради тъмните кръгове под очите ми винаги съм в търсене на добър, покривен и естествено изглеждащ коректор. В последно време залагам по-често на брандове от високия клас, но този път открих нещо достъпно като цена, което се оказа страхотна находка- коректорът 16H Camo Concealer на ELF

коректор Elf 16H Camo Concealer мнение ревю

коректор Elf 16H Camo Concealer мнение ревю

коректор Elf 16H Camo Concealer мнение ревю

Коректорът се предлага в много добро разнообразие от цветове- общо 26, в няколко различни степени на тъмнина на цвета- от най-светъл до тъмен, и няколко подтона- студен, неутрален, топъл и т.н. Аз първоначално избрах Medium Neutral, който се оказа една идея по-тъмен за мен, затова към него добавих и Light Beige, който пасва перфектно на моя цвят кожа, и в момента използвам единия за лицето, а другия за под очите, а и често ги смесвам. Коректорът идва в много удобна, стилна и стабилна опаковка и съдържа 6 мл продукт (което е сравнително много за коректор). Апликаторът му е много голям, но въпреки това е удобен и с него се работи лесно. 

Честно казано, няма нещо, което да не харесвам в този коректор. Има отлично разнообразие от нюанси, както много светли (и дори бял за смесване с други цветове), така и по-тъмни, и всеки би могъл лесно да намери цвят, подходящ за него. Формулата му е страхотна- много пигментиран и покривен е, но едновременно с това е страшно кремообразен, изобщо не пресушава зоната около очите, нанася се лесно, не се събира във фините линии и стои много, много естествено. Изключително покривен е, и не се налага да го нанасяте няколко пъти, докато постигнете желания ефект. За мен лично е подходящ и може да се използва както в зоната под очите, така и за прикриване на други малки несъвършенства по лицето- и в двата случая се слива добре с кожата и не си личи, че сте нанасяли продукт. Издържа цял ден, без да се свлича, събира или размества. Разбира се, аз винаги го фиксирам с прахообразна пудра, но ако имате по-суха кожа от моята, мисля, че спокойно можете да минете и без нея. 

Накратко- това за мен е хай енд формула в опаковката на дрогериен продукт. Коректорът е наистина разкошен и се надявам повече хора да разберат за него чрез това ревю, защото си заслужава и дори мисля, че ще влезне в любимите ми продукти за 2020. 

* Продуктите на ELF можете да откриете в магазини Douglas, както и онлайн. 

Вие пробвали ли сте го? Какво е мнението ви за продуктите на ELF? 


До скоро, 

ИдаNo comments :