Thursday, 13 August 2020

Любимият ми хайлайтър: Becca Shimmering Skin Perfector в цвят Opal

Привет! Както знаете, хайлайтърът е един от най-любимите ми грим продукти и никога, ама никога не го пропускам като стъпка в грима си, дори и да правя най-обикновената визия на света. Обожавам начина, по който придава сияние и свежест на лицето и аз лично не считам грима си за завършен, ако не съм нанесла хайлайтър. Имам много любимци, както по-скъпи, така и от дрогерията, но наскоро осъзнах, че никога не съм ви говорила за най-любимия ми от всички, този, който използвам в 99% от времето- Shimmering Skin Perfector на Becca в цвят Opal

Becca Shimmering Skin Perfector хайлайтър в цвят Opal

Becca Shimmering Skin Perfector хайлайтър в цвят Opal

Becca Shimmering Skin Perfector хайлайтър в цвят Opal

Becca са марка, която стартира на пазара и придоби огромна популярност именно с хайлайтърите си, като пресованият Shimmering Skin Perfector е най-известният от тях. Към момента се предлага в общо 13 цвята и два размера- пълен/ 8 г, какъвто имам и аз, и мини/ 2.5 г (мини версията се предлага само в петте им най-популярни нюанса). Продуктите на Becca могат да се закупят онлайн от доста чуждестранни сайтове с международна доставка, които доставят и до България, а в България можете да ги откриете в магазините на Sephora. 

Цветът, който аз имам, е може би най-популярният от всички- Opal- студено златисто с неутрален подтон, което марката препоръчва като най-универсалния нюанс, който отива на всеки. Опаковката е доста интересна и отличаваща се, в тъмносиво и сребристо. Изключително здрава и устойчива е, била е на безброй пътувания с мен и до момента и няма абсолютно нищо, освен това от вътрешната страна има и много удобно огледало ( като единствен недостатък мога да отбележа това, че тъмносивата част е малко специфична и много лесно се зацапва с отпечатъци от пръсти ). Цветът е невероятен и снимките просто не могат да уловят цялата му красота, а формулата е мечта- невероятно фино смлян, хайлайтърът блести уникално, нанесен на лицето, и може да придаде както естествено сияние "отвътре", така и много интензивен и заслепяващ блясък, всичко зависи от това колко продукт ще нанесете. Аз го използвам абсолютно всеки път, когато се гримирам, не само нанесен по скулите, но и във вътрешния ъгъл на окото, защото отваря погледа по много красив начин, а много често го нанасям с пръст по целия клепач в ролята на сенки- върши страхотна работа, когато бързате, и не помръдва от лицето цял ден. 

Честно казано, не мога да дам точен отговор на въпроса защо това е най-любимият ми хайлайтър. Мисля, че е комбинация от всичко- красивата и стилна опаковка, перфектният за мен нюанс, разкошната формула, която се разнася върху кожата като масло ( и която не прилича на нищо друго, което съм пробвала до момента, може би напомня леко само на хайлайтърите на МАС ), трайността, красивият ефект, който придава на визията... За мен е изключително добър, един от онези продукти, за които си заслужава да дадете повече пари, защото няма да напуснат чантичката ви с гримове в продължение на години. И като казахме години- хайлайтърът е изключително икономичен- използвам го абсолютно всеки ден в продължение на повече от година и половина и до момента съм успяла да направя само една мъничка вдлъбнатина в него, просто не мога да си представя, че някога ще успея да го изразходя. Затова, ако не ви харесва много високата му цена, моята препоръка е да заложите на минито, което е наполовина по-евтино и най-вероятно ще ви бъде напълно достатъчно за година- две. 

И така, за мен Shimmering Skin Perfector- Opal на Becca е един от най-любимите продукти, които съм открила в последните години, и със сигурност най-любимият ми хайлайтър, и е продукт, който напълно си заслужава инвестицията и ви го препоръчвам с две ръце. 

Вие използвали ли сте продукти на Becca? Кой е любимият ви хайлайтър? 

До скоро, 
Ида 

No comments :