Monday, 29 June 2020

Любимото ми червено червило- Stunna Lip Paint Uncensored на Fenty Beauty

Както вероятно знаете, червеното червило е един от най-любимите ми и задължителни за мен продукти в козметичния ми несесер и имам доста обширна колекция (която планирам да ви покажа съвсем скоро във видео). Въпреки че имам немалко червени червила с най-разнообразни финиши, има едно, което се откроява сред всички останали и към което посягам без да се замисля почти всеки път, когато искам да съм с червени устни- течното червило Uncensored от серията Stunna Lip Paint на Fenty Beauty. 

червено течно червило Stunna Lip Paint в цвят Uncensored на Fenty Beauty

червено течно червило Stunna Lip Paint в цвят Uncensored на Fenty Beauty

червено течно червило Stunna Lip Paint в цвят Uncensored на Fenty Beauty

Uncensored за мен е абсолютно перфектното червено червило, като го харесвам и използвам толкова често, че скоро ще ми се наложи да си купя нова опаковка от него. Червилото беше първия цвят от серията Stunna Lip Paint, с който Fenty Beauty излезнаха на пазара, и предизвика голям шум още с появата си ( към момента серията се предлага в общо девет цвята, всеки от тях- много красив и носим ). Идва в изключително красива и луксозно изглеждаща стъклена опаковка с характерна триъгълна форма и дръжка в розово злато, съдържа 4 мл продукт, а най-специфичното в опаковката е изключително интересният и необичаен апликатор, който е изработен специално с идеята да прави нанасянето на течното червило възможно най-лесно, бързо и с минимум грешки. 

Честно казано, няма нещо в това червило, което да не ми харесва. Опаковката е невероятна, дръжката и апликатора, макар и доста различни на пръв поглед, всъщност са изключително удобни и функционални, нанасянето на червилото става буквално с няколко движения и шансът да допуснете грешка е минимален, дори и при такъв ярък цвят. Формулата е изключителна, имам много течни червила в колекцията си, но нищо не прилича на формулата на Fenty, която е много фина и тънка, почти въздушна, а едновременно с това- изключително наситена като пигмент, и един много тънък слой от червилото е напълно достатъчен за плътен цвят. Това го прави и много комфортно за носене, защото почти не се усеща върху устните, освен това по никакъв начин не изсушава и мога да го нося спокойно цял ден. Изсъхва бързо и равномерно, но не прекалено бързо, че да не можете да го нанесете на спокойствие, и е невероятно трайно- издържа на устните цял ден, разбира се, с малки поправки, след като съм се хранила, но не се размазва, не се събира в линиите по устните и не се свлича. Накрая, разбира се, няма как да не спомена и разкошния цвят на червилото. Идеята на Fenty Beauty при направата му е била да създадат нюанс червено червило, което да отива на всички, независимо от техния подтон на кожата и раса, и, трябва да кажа, че не знам как, но мисля, че са се справили. Цветът е разкошно класическо червено, седи изключително glam на устните и абсолютно всеки път, когато съм с него, получавам комплименти и въпроси с какво червило съм. 

Спирам със суперлативите дотук :) Мисля, че разбрахте защо това е любимото ми червено червило и една от най-добрите формули, които някога съм пробвала, и със сигурност планирам да закупя още от цветовете в бъдеще. Червилото е от по-високия клас, но напълно оправдава цената си и ви го препоръчвам с две ръце. 


Вие пробвали ли сте продуктите на Fenty Beauty? Кое е любимото ви червено червило? 

До скоро, 
Ида 


No comments :