Thursday, 4 June 2020

Пет бронзъра за всеки бюджет

Привет! Днес реших да поканя лятото в блога и да пиша за една много лятна тема, а именно- бронзърите. Аз съм от хората, които използват бронзър целогодишно, защото иначе съм прекалено бледа за моя вкус, но знам, че доста хора предпочитат този продукт най-вече през топлите месеци, затова днес реших да ви представя всичките пет бронзъра в колекцията ми, като ще започна от най-бюджетния до най-скъпия, така че да имам предложение за вас, независимо с каква сума разполагате за такъв продукт. 

бронзъри за лице

бронзъри за лице


бронзъри за лице
Суочовете са по ред на ревютата в публикацията: от Makeup Revolution до Benefit 

БЮДЖЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Makeup Revolution Bronzer Reloaded - Take A Vacation | £3.95 | линк 
Най- достъпният като цена бронзър в колекцията ми е и последният такъв продукт, който купих- Take A Vacation от серията Bronzer Reloaded на една от любимите ми бюджетни марки- Makeup Revolution. Бронзърът съдържа цели 15 г продукт и се предлага в общо три цвята, идва в стабилна, макар и обемна опаковка в розово злато и кремаво. Цветът, който аз имам, е може би най-популярният от трите, и мисля, че виждам защо, тъй като е доста универсален- нито прекалено тъмен, нито светъл, нито прекалено оранжев, нито прекалено червеникав. Не е матов, а има в себе си сияние, но това по никакъв начин не си личи на лицето и няма нищо лъскаво или брокатено в него. Пигментиран е, но се нанася и разнася лесно, и оставя много красив бронзов цвят на лицето, който не е пудрен и "матов", а придава много живот на кожата. Не съм имала възможност да го нося много все още, но мисля, че със сигурност ще се превърне в един от любимците ми за лято 2020. 


ELF Contouring Blush & Bronzing Powder - Fiji | £5 | линк 
Този продукт на ELF беше един от най-големите хитове в дрогерията още от зората на бюти влогърите и аз исках да го пробвам от много години, и не съжалявам, че е част от колекцията ми. Всъщност, в тази мини палитра получавате два продукта на супер изгодна цена- руж и бронзираща пудра, като и двата са напълно матови. Съдържа общо 8.4 г продукт и има много удобно огледало, така че е префектна и за пътуване. Бронзърът в палитрата е много пигментиран, нанася се и се разнася лесно, като нюансът му е малко по-тъмен и с лек розовеникаво- червен подтон (тоест, би бил подходящ и за хора с по- студен подтон на кожата), но все пак успявам да го накарам да работи за мен, често го използвам и като сенки в сгъвката на клепача, когато нямам друго подходящо под ръка. За мен лично палитрата ще е подходяща за вас, ако сте малко по-тъмни и с неутрален тон на кожата- ако сте много светли, мисля, че ще ви е по-трудна за работа и е по-добре да се насочите към другата разновидност на марката- St Lucia. 


Wet'n'Wild MegaGlo Contouring Palette - Dulce De Leche | £5.50 | линк
Последният бюджетен продукт, който ще ви представя днес, е една палитра на Wet'n'Wild, която се води за контуриране, но според мен далеч не е достатъчно студена и е по-подходяща за бронзиране. Тя съдържа два цвята- един телесен, който аз използвам много често при контуриране на лицето, за да създам повече светлина (например под очите, в средата на челото и под контура на скулите) и много харесвам, и един тъмен цвят, който за мен си е чист бронзър. Това е най-топлият като цвят бронзър в моята колекция и не го използвам толкова често, главно защото е прекалено топъл за моята кожа, но ще бъде много подходящ за вас, ако сте с по-силно изразен жълт подтон. Като формула е добър, не прекалено пигментиран и се работи много лесно с него, така че според мен е подходящ и за по-начинаещи в грима. 


СРЕДНО ДОСТЪПНИ

Physicians Formula Butter Bronzer - Bronzer | £12.99 | линк 
В графа "средни като цена" имам само едно предложение- любимият ми Butter Bronzer на Physicians Formula. Купих този бронзър миналата година, имам и пълно негово ревю ( линк ) и определено е най-използваният от мен в последните месеци от всички, изброени в публикацията. Съдържа 11 г продукт, опаковката е много красива и лятна, а формулата е прекрасна- нанася се и се напластява много лесно, изключително фин и копринен е като консистенция (може би най-фината формула от всички, показани в публикацията), не е напълно матов, но не е и блестящ, просто има леко сияние на суоч и седи по-живо на лицето. Позволява напластяване и се прелива много лесно, което го прави много подходящ и за начинаещи, защото просто е невъзможно да прекалите с него. Освен това ухае на кокос и просто е един от най-приятните за използване и любими грим продукти за мен в последната година. 


ВИСОК КЛАС 

Benefit Hoola Matte Bronzing Powder | £27 | линк
И накрая, от високия клас марки имам само един бронзър, който да споделя с вас- класиката Hoola на Benefit. За него се е говорило какво ли не, и едва ли има блогър, който да не го хвали, като преди две години от марката пуснаха още няколко негови версии- по-светла и две по-тъмни, ако този конкретен нюанс не е подходящ за вас. Съдържа 8 г продукт и обикновено идва в много красива картонена опаковка, типична за марката (аз имам мини вариант, затова моят изглежда по-различно). Честно казано, от всички изброени този най-много ми напомня на любимият ми Butter Bronzer. Цветът е много красив и сравнително неутрален, нито жълтее, нито пък е червен, и мисля, че би отивал на много хора с различен подхон на кожата. Много е пигментиран, но се нанася и прелива лесно и не става на черти и на петна, но може би е по- подходящ за хора, които имат навика да използват бронзър, най-вече заради високия му пигмент може да се прекали с него. Седи красиво и естествено и наистина прилича на слънчев загар, освен това е изключително траен. Ако искате да го тествате, на много места предлагат и негова мини версия, така че бих ви предложила първо да закупите нея, преди да инвестирате средства в пълноразмерен продукт. 


И така, това са всичките бронзъри в моята колекция, като има по нещо за всеки бюджет. Надявам се да съм ви била полезна и ще се радвам да споделите вашия любим бронзър в коментарите. 

До скоро, 
Ида No comments :