Monday, 18 May 2020

If you buy one thing this month...| Крем за очи Advanced Night Repair Eye на Estée Lauder

От този месец започвам една нова рубрика в блога, наречена If you buy one thing this month.... В нея ще ви представям по един продукт всеки месец, който сe отличава с нещо и смятам, че си заслужава да инвестирате парите си в него, дори и това да е единственият бюти продукт, който ще купите през месеца. Първият "герой" на тази рубрика ще бъде кремът за очи Advanced Night Repair Eye на Estée Lauder. 

крем за очи Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Cream

крем за очи Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Cream


Advanced Night Repair Eye на Estée Lauder | £46/ 97.50 лв | линк
Серията Advanced Night Repair е една от най-популярните сред асортимента на любимите ми Estée Lauder (от нея използвам и много харесвам и култовия нощен серум- повече за него споделям в едно от последните ми видеа- линк). Кремът за очи също се радва на голяма популярност и бях чувала много положителни мнения за него, преди да се реша да си го купя. Отново, не останах разочарована.

Кремът е предназначен за интензивна регенерация на кожата, борба с признаците на стареене и тъмните кръгове, озаряване и хидратация. В състава му присъстват хиалуронова киселина, антиоксиданти и специален комплекс от активни съставки, патентован от Estée Lauder. Опаковката е изключително луксозна, от масивно стъкло, формулата е като на много гъст и подхранващ гел, има и много фин и нежен, едва доловим аромат. Обещава изглаждане на съществуващите и предотвратяване на бъдещите бръчки, хидратация в дълбочина, озаряване, намаляване на тъмните кръгове и регенерация на кожата. 

Честно казано, останах впечатлена от този крем за очи още от първия път, в който го нанесох. Веднага след това кожата около очите ми беше осезаемо по-гладка и сияйна, за първи път попадам на продукт за очи, от който виждам толкова мигновен ефект. Използвам го вече повече от четири месеца, като за това време мога да кажа само хубави неща за него- наистина хидратира в дълбочина, успокоява и подхранва деликатната кожа около очите, има забележим озаряващ ефект (разбира се, не очаквайте чудеса, но действително повлиява положително на тъмните кръгове и избистря тази така проблемна зона), стяга и премахва всякакви следи от стареене- преди да започна да го използвам, нямах никакви видими фини линии, но кожата около очите ми не беше така свежа, както преди няколко години (все пак съм почти на 32). В момента кожата около очите ми е свежа, отпочинала и без каквито и да било признаци на стареене и следи на времето. Кремът определено не е от най-евтините, които можете да намерите на пазара, но го намирам за наистина ефективен, така че за мен цената му е оправдана и бих инвестирала в него отново. 

А вие харесвате ли продуктите на Estée Lauder? Кой е любимият ви крем за очи? 

До скоро,
Ида 

2 comments :

sgivanova said...

Здравей,
Благодаря за чудесното ревю.
За колко време израходи една опаковка от кремчето?
Поздрави.

Ida said...

Здравей! Радвам се, че ревюто ти е било полезно! :) Купих го около Коледа и го използвам ежедневно само вечер, в момента съм някъде на средата. Мисля, че ако го ползвах и сутрин, и вечер, ще стигне за 6-7 месеца, а слагам доста щедро. Поздрави!