Thursday, 21 May 2020

5 любими бюджетни червила | Essence, Catrice, Bourjois, Wet'n'Wild

Както знаете, червилата са един от най-любимите ми грим продукти и колекцията ми е повече от обширна. В днешния пост реших да си говорим именно за тази ми любов, като ще ви покажа пет серии червила на бюджетни марки, които са ми любими в момента. Всички червила, за които говоря в днешната публикация, са наистина достъпни като цена и можете да ги откриете лесно в повечето дрогерии или онлайн. 

бюджетни червила от Essence, Catrice, Bourjois


Въпреки че имам много червила, повечето от тях са на бюджетни марки, и като цяло смятам, че червилата са продукт, от който можете да намерите наистина добро качество и в дрогерията (освен това, дрогерийните марки все повече напредват в последните години и предлагат все по-добри и иновативни продукти). Днес ще ви покажа две серии червила на Essence, а също и Catrice, Bourjois и американската марка Wet'n'Wild. 

бюджетни червила от Essence, Catrice, Bourjois

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick- 07 
Имам това червило на Bourjois от миналото лято и го обожавам, един от най-перфектните летни цветове в колекцията ми е. Червилата са един от най-силните продукти на Bourjois, а Rouge Velvet The Lipstick по мое мнение е най-добрата им серия. Формулата е една от най-добрите, които съм срещала в дрогерията- изключително силен пигмент, много кремообразни, полу-матов завършек, приятен аромат и много удобна гилза, която е по-тънка от стандартните и е създадена с идеята да се нанася възможно най-лесно на устните. Завършекът е полу-мат, като червилото се усеща изключително комфортно на устните, има формулата на класическо червило, но трайността на матово. Цветът е страхотен- наситено доматеночервено, което би отивало почти на всеки, и което е идеално за топлите летни вечери. Много добра серия, от която със сигурност бих купила още цветове. 

Essence Perfect Shine Lipstick- 05 Perfect Plan *
Една от последните серии на Essence. За разлика от предното, това червило е по-скоро хидратиращо, една идея по-малко наситено, и придава красив, сочен завършек на устните. От марката предлагат общо 6 цвята основно в по-неутралната гама, като този, който аз имам- номер 5- е просто перфектен за ежедневието. Цветът е много красив нюд, my lips but better нюанс, изключително лесен и универсален, който можете просто да вземете с вас през деня и да нанасяте спокойно, дори и без огледало (ако сте малко по-напреднали в грима). Формулата е лека и хидратираща, има сочен финиш, но цветът е наситен върху устните и се задържа, дори и след като блясъкът е изчезнал. Накратко- идеално ежедневно червило, от което със сигурност бих купила още цветове. 


бюджетни червила от Essence, Catrice, Bourjois

Wet'n'Wild MegaLast Lip Color- In The Flesh & Bare It All 
Продължавам с две червила от изключително популярната серия на Wet'n'Wild MegaLast Lip Color. Тази серия е споменавана много често, когато става въпрос за супер бюджетни дрогерийни любимци, и има защо- червилата са наистина чудесни, имат огромно разнообразие от цветове, а цените са повече от достъпни. Заложих на два нюда- In The Flesh, което е по-тъмното и с по-изразен розов подтон, и по-неутралното и светло Bare It All. Формулата на червилата MegaLast Lip Color е наистина отлична- изключително наситени са като цветове, напълно матови, много трайни, но въпреки това изобщо не изсушават устните. Аз лично предпочитам по-нюд цветове под такава форма (ако ще са ярки/тъмни- предпочитам течните червила), но серията се предлага в огромно разнообразие от цветове- от много светъл нюд до тъмни вамп нюанси. Единственият малък недостатък, който искам да посоча, е че опаковката не е най-добрата възможна, капачките не са супер стабилни, и малко от червилото често отива по капачката, но като формула червилата са отлични и със сигурност заслужават популярността си. Essence Colour Boost Mad About Matte Liquid Lipstick- Mad Matters & Dangerously Yours 
Още една любима серия на Essence, която нося непрекъснато в последните месеци, са матовите течни червила Colour Boost Mad About Matte. От тях имам два цвята, които изглеждат изключително сходни в опаковката, но на устните са доста различни- 04 Mad Matters, който е значително по-тъмен и с по-кафяв подтон, и 05 Dangerously Yours, който е по-светъл и розов. Много харесвам тази серия и нося червилата непрекъснато в последните месеци- изключително наситени са като формула, нанасят се много лесно и изсъхват бързо, освен това са много трайни. Ако течните червила изсушават устните ви, може би тези няма да са най-подходящите за вас- аз нямам проблем с течните червила и нито едно не прави устните ми сухи, но усещам, че конкретно тази формула би могла да бъде малко по-изсушаваща за някои хора. Наистина харесвам червилата и се надявам от марката да пуснат още нюдове от тази серия в скоро време. Catrice Demi Matt Lipstick- 020*, 060, 080 
Накрая, няма как да не спомена и хитовите червила на Catrice Demi Matt Lipstick. Те излязоха на пазара миналата година и веднага предизвикаха фурор, вече имам тяхно ревю- линк, но исках да ги спомена и в тази публикация. Имам общо четири цвята от серията (тук виждате три, защото забравих единия при последното ми пътуване преди извънредното положение) и наистина ги харесвам много. Серията съдържа общо десет цвята, като има по нещо за всеки вкус- и красиви нюд нюанси, и наситено коралово и червено, и по-тъмни цветове. Формулата е невероятна, може спокойно да мине за някоя high end марка- изключително кремообразни,  пигментирани, едно минаване е достатъчно за наситен, равномерен цвят, много комфортни са върху устните и имат матов финиш, без да изсушават ни най-малко. Истински любимец, който препоръчвам на всеки любител на червилата. 

И така, това са всички бюджетни серии червила, за които ще си говорим днес. Ще се радвам да ми споделите в коментарите кои са вашите бюджетни любимци и коя е марката червила, която според вас трябва да пробвам.  


До скоро, 
Ида 

* Продуктите, означени с този знак, са ми били изпратени като ПР. Това не влияе по никакъв начин на мнението ми, нито съм задължена да пиша за тях. Включвам ги тук без знанието на марките, просто защото наистина ги харесвам. 

No comments :