Monday, 13 April 2020

Палитра сенки за очи Mad for Mattе- Nude Mood от Elf

Привет! Както знаете, обожавам сенките за очи, като палитрите със сенки са може би най-любимият ми грим продукт от всички. Най-често инвестирам в по-висок клас марки, но понякога намирам и съкровища сред по-достъпните предложения в дрогерията, за които си заслужава да споделя и с вас- а днешният случай е точно такъв. 

палитра сенки за очи на Elf Nude Mood

палитра сенки за очи на Elf Nude Mood

палитра сенки за очи на Elf Nude Mood

палитра сенки за очи на Elf Nude Mood

Героят на днешната публикация е една палитра сенки на американската дрогерийна марка ELF- марка, която доста години не присъстваше на пазара в Европа, но вече се намира много по-лесно, и която е изсвестна с добро качество на изключително изгодни цени. Честно казано, едва ли щях да обърна внимание на тази палитра сред морето от продукти, което ни залива в последно време, ако не я бях видяла в действие в едно видео- толкова много ми хареса крайният резултат, показан във видеото, че скоро след това си купих палитрата, и изобщо не съжалявам, че го направих. 

Серията Mad For Matte съдържа общо осем цветови комбинации палитри, като аз се спрях на най-неутралната от тях, наречена Nude Mood. Палитрата съдържа десет цвята сенки, които идват в изключително удобна и компактна опаковка. Както името на серията предполага, всички цветове в палитрата са с матов завършек, въпреки че някои от по-тъмните нюанси не седят "плоско", а имат нещо леко сатенено във финиша си. Цената на палитрата в Англия е £10, а в България продукти на ELF можете да откриете в магазините на Douglas, както и онлайн. 

В палитрата можете да намерите всичко необходимо за ежедневен неутрален грим за работа, училище, университет и т.н.- има много добро разнообразие от светли телесни нюанси, цветове за преливане на сенките (третият и четвъртият отляво надясно), както и разнообразие от цветове и в топлата, и в по-студената гама, с които можете да постигнете както съвсем лека ежедневна визия, така и нещо по-опушено и драматично за специален повод. Идеална е и за начинаещи в грима, тъй като съдържа всички нюанси, които биха ви потрябвали в ежедневието, при това на много изгодна цена. В повечето палитри има поне един или два цвята, които са някак "за пълнеж" и не използваме толкова много, но това не е така с тази палитра- всички нюанси тук са подбрани на място и ще бъдат използвани. 

Имайте предвид, че палитрата не се суочва кой знае колко добре. Ако я пробвате в магазина, има голяма вероятност да си кажете, че не е нищо особено. Всъщност обаче при сенките за очи как се суочват те на ръката не е толкова важно- много по-важно е как се представят на клепача. В това отношение представянето им е отлично- нанасят се лесно и плътно, преливат се без проблем и изключително бързо, затова и ги намирам за много подходящи и за начинаещи. Истинско удоволствие за употреба са, а крайният резултат се задържа, докато не го свалите- няма избледняване, свличане или размазване на цветовете с течение на деня, което понякога се случва при някои дрогерийни марки матови сенки. 

Изключително доволна съм от палитрата и я препоръчвам горещо- сенките са изключително лесни и приятни за работа, а качеството многократно надвишава цената. 

Вие пробвали ли сте продуктите на ELF? Кой е любимият ви? 


До скоро, 
Ида 

No comments :