Tuesday, 24 March 2020

Детоксикираща и озаряваща маска Nuxe Bio Beaute

Привет! Както знаете, един от най-любимите ми козметични продукти са маските за лице- обожавам ги, имам немалка колекция и винаги съм в търсене на нови и нови, които да изпробвам. Има една маска обаче, към която се връщам отново и отново и спокойно мога да кажа, че е абсолютен любимец за мен- детокс маската с портокал от био линията Bio Beaute на една от любимите ми марки Nuxe. 

Детоксикираща и озаряваща маска Nuxe Bio Beaute

Детоксикираща и озаряваща маска Nuxe Bio Beaute

Детоксикираща и озаряваща маска Nuxe Bio Beaute

Детоксикираща и озаряваща маска Nuxe Bio Beaute

Маската е част от био линията на Nuxe, от която съм пробвала сравнително малко продукти до момента, но пък съм изключително доволна от всичко тяхно, което съм тествала досега. Опаковката съдържа 50 мл продукт, а цената е около 35 лв. Основни съставки на продукта са маслото от портокал и мандарина, портокаловата вода и маточината. Предназначена е за детоксикация, нежно почистване и придаване на сияйност на кожата. 

Първото нещо, което прави впечатление при маската, е уникалният и аромат и текстура. Ухае приказно на свежи портокали, често ми се случва да отварям бурканчето и просто, за да се насладя на разкошния аромат. Консистенцията е като на гъсто желе, а самата маска е изключително икономична- използвала съм я безброй пъти и все още съм едва на средата. Това със сигурност е най-приятната за използване маска, която съм пробвала някога. Нанася се на тънък слой върху цялото лице, като при нанасяне има лек затоплящ ефект (а според мен- и ароматерапевтични свойства заради уникалния аромат), като трябва да я оставите да подейства около 10 минути, аз често я оставям и по-дълго. След това я сваляте с малко топла вода и разтриващи движения, като при допир с водата маската се превръща в мляко за лице. Ефектът от нея е страхотен- чиста, гладка, хидратирана и сияйна кожа, която изглежда, все едно се връщате от спа процедура. 

Изключително много харесвам маската и със сигурност я използвам най-често от всички маски за лице, които имам в колекцията си, и ще продължа да я купувам и занапред, защото е истинско удоволствие за употреба и се отразява невероятно на кожата ми. Определено един от най-добрите продукти на Nuxe, които някога съм пробвала. 


Вие пробвали ли сте маските за лице на Nuxe? Коя е любимата ви? 

До скоро, 
Ида 

No comments :