Tuesday, 17 December 2019

Коректор Boi-Ing Cakeless Concealer от Benefit

Привет! Ако ме следите по-редовно, знаете, че винаги съм в търсене на добър коректор и съм пробвала голяма част от марките на пазара през живота ми- както по-евтини, така и по-скъпи (ако ви интересуват ревюта, можете да проверите в търсачката на блога ). През изминалата година се разочаровах от повечето от коректорите, които тествах, докато не попаднах на този, който ще ви представя в днешната публикация, който бързо се превъна в любимец за мен за 2019. 

Коректор Boi-Ing Cakeless Concealer от Benefit

Коректор Boi-Ing Cakeless Concealer от Benefit

Коректор Boi-Ing Cakeless Concealer от Benefit

Коректорът, за който става въпрос, е най-новият коректор на Benefit- Boi-ing Cakeless Concealer. Коректорът идва в много симпатична опаковка, която имитира молив с гумичка накрая, съдържа 5 мл продукт и се предлага в общо 12 нюанса- този, който имам аз, е номер 02. От марката обещават пълно покритие без врязване във фините линии и пори и разтичане по лицето, прикриване на всякакви недостатъци с ефект, който се задържа цял ден, лека формула, водоустойчивост и изключителна дълготрайност- до 24 часа. 

Много съм доволна от коректора и се сработих с него още от първо нанасяне. Наистина е изключително покривен, като едновременно с това е много фин и лек като консистенция, разнася се и се нанася много лесно и равномерно и позволява свобода на работа, тъй като не засъхва за една хилядна от секундата, а ви дава достатъчно време да работите спокойно с него. Въпреки, че е с изключително фина текстура и напомня по-скоро на доста по-лек продукт, е много покривен- прикрива без проблем както сенки под очите, така и различни зачервявания и пъпки по лицето, и седи много естествено. Не съм напълно съгласна с това, че не се впива във фините линии- напротив, впива се, но не прекалено, а и това се поправя много лесно, освен това, след като веднъж премахнете насъбралия се продукт, не се събира повече. Финишът му е една от основните причини да го харесвам толкова много- прикрива всичко, като едновременно с това седи леко и естествено, а не като маска на лицето, и някак си свежо- зоната под очите например изглежда много озарена, гладка и отпочинала, когато използвам този коректор. Наистина е много траен- издържа на лицето в същия свеж вид цял ден, без да става на петна или неравности и без да се налага да го поправям. Въпреки че опаковката е сравнително малка, според мен ще стигне за много време, защото е изключително икономичен и съвсем малко количество е достатъчно за прикриването дори на най-тъмните сенки под очите. Нещо, което също ми направи впечатление, е че леко оксидира, тоест цветът му потъмнява скоро след нанасяне- например нюансът, който имам аз, е една идея прекалено светъл за мен, когато го нанеса, но след няколко минути на лицето ми вече е идеален- затова моят съвет, ако решите да пробвате коректора, е да го нанесете на лицето си и да изчакате няколко минути, преди да се спрете на нюанса, най-подходящ за вас. 

Накратко- коректорът ми хареса изключително много и го препоръчвам с две ръце. Ако търсите продукт, който да е много покривен, а да е с лека формула и да не седи изкуствено и напластено на лицето, този коректор много ще ви допадне. По-висок е като цена, но е много икономичен, така че ще стигне за дълго време. 


А вие харесвате ли продуктите на Benefit? Кой е любимия ви коректор? 

До скоро, 
Ида 

1 comment :

Unknown said...

Аз също съм фен на добрите коректори и търся нещо ново, пробвах 2 коректора на Мак, един на Кларанс и най-добрият за мен си остава Тhe Erasor Maybelline.След това ревю може би ще пеобвам и Бенефит 😊