Sunday, 27 October 2019

Почистващо олио Oil To Milk Makeup Removing Cleanser на Dior

Привет! В днешната публикация ще ви разкажа за нещо много специално, а именно- първият ми продукт за премахване на грим от селективния клас козметика- Oil To Milk Makeup Removing Cleanser на Dior.От дълго време исках да пробвам нещо от по- високия клас, с което да сменя дежурните мицеларни води, но все не се решавах, най- вече поради голямата разлика в цената на продуктите, които намираме в дрогерията, и на тези от по- луксозните марки ( това плюс мисленето в стил "Ама то служи, за да маха грима- колко точно може да е по-добро??"). Все пак обаче реших да пробвам такъв продукт, поради две причини- първо, защото навлизам в една определена възраст, в която искам всячески да ликвидирам възможностите за поява на бръчки, а, както знаете, зоната около очите е изключително фина и чувствителна и непрестанното триене с памучни тампони със сигурност не и се отразява добре, и второ, чисто и просто от любопитство. 

Продуктът, на който се спрях, е на Dior и се казва Oil To Milk Makeup Removing Cleanser, а го избрах след множеството позитивни ревюта в инстаграм от хора, чието мнение много ценя. Честно казано, изобщо не съжалявам за избора си, защото успях да си отговоря на въпроса дали наистина този продукт е по-добър от мицеларните води, и отговорът е Да. 

Олиото идва в много удобна и здрава пластмасова опаковка, която съдържа 200 мл продукт. Като казвам здрава, наистина имам предвид здрава- използвала съм и други подобни продукти преди и винаги имах проблем с разтичане и омазване с олио на всичко наоколо, независимо какво правя ( I'm looking at you, The Body Shop )- тук това просто няма да ви се случи. Цената му в Англия е 29 паунда. 

Олиото съдържа масло от сладък бадем , като от марката обещават, че това е нова генерация почистващ продукт, който при контакт с вода се трансформира от олио в богата млечна емулсия, която премахва с лекота и най- упорития грим и оставя кожата гладка като коприна и подхранена в дълбочина, а тена- равномерен и сияен. 

Всичко, което обещава този продукт, е изпълнено, и мога да ви кажа, че, да- 29 паунда за дегримиращо олио е много, но в този случай цената за мен е напълно оправдана. Олиото е изключително икономично- независимо какво количество грим съм сложила на лицето си, никога не са ми били необходими повече от 3 помпички, като след два месеца ежедневна употреба съм изразходила едва около сантиметър продукт и съм сигурна, че ще ми стигне за поне година. Олиото е изключително лесно и приятно за употреба, има много фин аромат, и не мазнее, не запушва порите и не дразни кожата, като едновременно с това премахва с едно движение всичкия грим от лицето- включително и упорити продукти като водоустойчива спирала и бетонни матови червила. Отмива се много лесно само с вода, търкането е сведено до минимум, а кожата след него е свежа, мека и сияеща. Единствената малка забележка, която бих направила, е че понякога, ако по- голямо количество от олиото попадне в очите, може малко да посмъди, но ако сте внимателни, няма да имате никакъв проблем.


Наистина съм изключително впечатлена от този продукт и го препоръчвам горещо. Смятам, че въпреки високата цена, е нещо, в което си струва да вложите парите си, и мисля, че когато ми свърши, ще го купя отново. 


А вие пробвали ли сте продуктите за грижа за кожата на Dior? Какво е мнението ви за марката? 

хохо
Ида


1 comment :

Makeup said...

Аз използвам пяната за почистване на лице от същата серия на Dior.Много е лека и свежа. Според мен не би била достатъчна само с нея да се почисти грим,но аз така или иначе използвам преди това олиото за почистване на Skin Watchers. След като ми свърши обаче се колебая много кое олио да пробвам- това на Dior или на Lancome (за което също съм чувала изключително и само добри отзиви).