Saturday, 28 September 2019

Бронзър Butter Bronzer от Physicians Formula

Привет! Фокусът на днешната публикация е един култов продукт на една не по-малко култова марка, който обаче дълго време беше недостъпен за Европа. Марката е Physicians Formula, а продуктът- техния прочут Butter Bronzer. 


Историята на Physicians Formula е много интересна. Марката е създадена през далечната 1937 г. от американския алерголог Д-р Франк Крандал, като възниква чисто и просто от любов към съпругата му Едит- тя страдала от кожни проблеми и това не и позволявало да използва грим продуктите, които се предлагали дотогава по магазините, затова той се наел да създаде продукти, които тя да може да носи и които биха били подходящи и за най- чувствителната и проблемна кожа. Основна концепция на марката става 'healthy beauty' или здравословна красота, като това не се е променило от съзваването и до наши дни. Всички продукти на Physicians Formula са хипоалергенни, веган, cruelty free, подходящи за чувствителна кожа и очи и без каквито и да било агресивни съставки. Доскоро марката беше достъпна само за американския пазар, но вече можете да откриете продуктите им и на сайта feelunique.com, който доставя и до България.

Butter Bronzer е може би най- известният продукт на марката. Той е хипоалергенен, веган, cruelty free и освен, че служи като грим, е пълен с полезни за кожата съставки, които се грижат за доброто и състояние- масло от мурумуру, което придава блясък, провитамини и киселини, които хидратират и подхранват в дълбочина, както и специални перлени пигменти, които правят текстурата на продукта възможно най- гладка. 

Предлага се в общо 8 цвята, като на сайта на feelunique за момента можете да откриете четирите най- популярни. Най- известният и оригинален цвят е Bronzer, като аз имам именно него. Опаковката на бронзъра е изключително красива и запомняща се, с тропически мотиви, и съдържа 11 г продукт. Под самия бронзър има второ отделение, в което можете да откриете огледало и гъбичка за нанасяне- огледалото е чудесно, но гъбичката според мен е напълно излишна, дори не знам как би се нанесъл продуктът с нея. Ухае страхотно, според описанието- на кокос.

Използвам бронзъра от около месец и съм много впечатлена. Консистенцията му е невероятно фина и копринена, изключително лесна за нанасяне- това определено е най- лесно блендващия се бронзър, който някога съм пробвала. Не е изцяло матов, в него има нещо копринено, което го прави да не седи плоско и пудрено на лицето, а придава невероятна мекота и красота на грима. Много ми харесва и това, че не е супер пигментиран, защото се напластява изключително лесно и можете много бързо да постигнете прецизен резултат с него, а  в същото време е почти невъзможно да прекалите. Според мен би бил много подходящ и за хора, които тепърва започват с грима. И накрая- изключително траен е- издържа на лицето ми непокътнат по цял ден, от рано сутрин докато не го сваля вечер след работа. Седи естествено и ненатрапчиво, а в същото време подчертава красотата на чертите ви по един много красив начин. 


Накратко- изключително много харесвам бронзъра и дори мисля, че ще се нареди сред любимите ми продукти за 2019 година. Препоръчвам ви го с две ръце, особено ако търсите продукт, който да седи естествено, да позволява напластяване и да е приятен и лесен за употреба. 

Вие пробвали ли сте продуктите на Physicians Formula? Какво е мнението ви за марката? 

До скоро, 
Ида   

2 comments :

Dreamer said...

Определено ще се поръчва скоро време!
Страхотно ревю. :)

Ida said...

Благодаря! :)