Friday, 13 September 2019

Серия за чувствителна кожа на Bio Vegane Skinfood

Привет! След дългата лятна почивка е време да се завърна към блога, като с настъпването на есента съм предвидила много нови публикации за интересни продукти и просто нямам търпение да започна да ги споделям с вас. За днес съм ви подготвила ревю на серията за чувствителна кожа на една от най- новите марки на българския пазар- Bio Vegane Skinfood , чийто продукти можете да откриете в магазините на ДМ. 


Bio Vegane ще допадне на тези от вас, които се стремят към използването на по-изчистени и натурални продукти в своята грижа за кожата. Марката е произведена в Германия, 100% натурална, подходяща е за изполване от вегани и не съдържа никакви изкуствени аромати и оцветители. 

При лансирането им у нас преди около два месеца, от бранда се свързаха с мен с желанието да ми изпратят някои от продуктите им за проба. Серията, която получих, е в зелената опаковка, която е предназначена за чувствителна кожа, като днес ще ви представя три от продуктите- кремът за лице, почистващата пяна и шийт маската от серията. 

Кремът за лице съдържа 50 мл продукт и служи за успокояване и хидратация на кожата, като освен това поддържа естествените и защитни функции и я предпазва от негативното влияние на околната среда. В състава му можете да откриете зелен чай, женско биле и гинко билоба. Кремът има много приятен, фин аромат, и изключително лека, почти въздушна консистенция, което от своя страна го прави изключително икономичен. Попива за секунди и буквално се стапя в кожата, като я хидратира много добре, без да я утежнява по никакъв начин, освен това е чудесна основа за грим. Според мен е идеален за млада кожа без проблеми, би могъл да допадне както на хора с по- смесена, така и с по-скоро нормална към суха кожа. Няма слънцезащитен фактор, но за това аз лично винаги използвам отделен продукт, така че не ми пречи. Леко неочаквано за мен, но кремът много ми допадна и го препоръчвам, ако просто търсите добра хидратация и успокояване на кожата, без да се борите с по-сериозни проблеми като пигментни петна, пъпки или бръчки.

Другият продукт, който ми хареса изключително много, е шийт маската за лице, която бих купила отново при първа възможност. На пръв поглед маската е доста стандартна и има милион като нея на пазара, но това, което я открои за мен, освен състава, е най- вече начинът, по който подейства на кожата ми. Маската съдържа много полезни съставки, сред които органик зелен чай и гинко билоба, и подхранва и успокоява кожата. Истинският ефект от нея видях не мигновено, а на сутринта, след като я бях използвала. Събудих се с изключително гладка, подхранена и сияйна кожа. Ефектът ми допадна толкова много, че определено я препоръчвам и със сигурност бих я купила отново.

И накрая, почистващата пяна за лице е продуктът, който ме остави с малко по-смесени чувства. По принцип не съм голям фен на пяните за почистване на лицето и предпочитам гелове или кремообразни продукти за тази цел, като тази не направи изключение. Смятам, че почиства на прилично ниво, не пресушава кожата и не оставя опъващо усещане, но е много течна, а освен това някак си имам чувството, че не почиства достатъчно добре, поне по моите стандарти. Аз съм със смесена кожа, така че мисля, че ако сте с нормална или суха и като цяло харесвате такъв тип продукти, би ви допаднала повече, но за мен е най- малко любимия ми продукт от трите в това ревю. 


И така, смятам че марката е интересна, има какво да предложи, продуктите са нежни, но все пак ефективни, като маската и кремът за лице биха били моите препоръки от тази серия. Продуктите можете да откриете в магазините на ДМ, както и онлайн. 

До скоро, 
Ида 


*Продуктите са ми предоставени от ПР на марката. Публикацията не е спонсорирана.  

No comments :