Sunday, 11 August 2019

Матираща прахообразна пудра Peach Perfect на Too Faced

Привет! Имам чувството, че напоследък в блога преобладават негативните и "не съм съвсем сигурна дали ми харесва" ревюта на продукти, затова днес реших да ви разкажа за един продукт, който се превърна изключително бързо в мой абсолютен любимец и мога спокойно да заявя, че това е най- добрата пудра, която някога съм използвала. Става въпрос за прахообразната пудра на Too Faced от тяхната нашумяла серия с праскова Peach Perfect. 


От около година насам използвам все повече прахообразни пудри за фиксиране на грима си и матиране на лицето и от известно време бях набелязала за проба тази, като мнението ми допълнително се затвърди от многото положителни ревюта на блогърите, които следя. Пудрата идва в много красива пластмасова опаковка в розово и златно с логото на марката, като самата пудра се изсипва през нещо като сито, върху което има много стабилно затварящо се капаче, предотвратяващо всякакви потенциални ситуации с разсипан продукт в багажа/ дамската ви чанта. Има много приятен аромат на праскова, който обаче не е натрапчив и не дразни, и съдържа огромните 35 г продукт- за справка, повечето прахообразни пудри са около 11-20 г, тоест тук получавате буквално два пъти повече. Цената и в Англия е £22, аз я закупих от английския сайт на Debenhams, от който можете да поръчвате и до България ( линк ), като пудрата можете да откриете и в българската Sephora. 

Първото, което веднага прави впечатление, когато започнете да употребявате тази пудра, е колко невероятно фина е- никога до момента не съм попадала на продукт с по-фина консистенция, буквално е лека като въздух. Това означава, че е просто невъзможно да прекалите с нея, защото, дори и случайно да се увлечете и да нанесете повече от необходимото, пудрата никога няма да изглежда неестествено, пудрено и cakey. Работи се изключително лесно с нея, малко количество е достатъчно за цялото лице, което означава и, че ще е много икономична. 

Въпреки че е толкова въздушно фина, пудрата е изключително ефективна в матирането на лицето и фиксирането на грима. Аз я използвам и в зоната около очите за фиксиране на коректора и базата за сенки, и върху цялото лице, и се представя повече от перфектно. Оставя матов завършек, който обаче изглежда естествено, сякаш просто имате перфектна, матирана кожа, а не сякаш сте нанесли някакъв продукт върху нея, освен това е невероятно, феноменално трайна- задържа грима в перфектно състояние с течение на целия ден, независимо какво правите и къде сте- изпробвана е в екстремни условия като скорошното ми пътуване до Финландия, където запазваше лицето ми в перфектен вид, въпреки 35-градусовата жега и невероятна влажност ( тук искам само да вметна, че най-често я използвам с любимия ми фон дьо тен Double Wear на Estee Lauder- комбинацията между двата продукта ви гарантира абсолютно перфектно лице за безброй часове, но се представя повече от отлично и с други, не толкова дълготрайни фон дьо тени ), използвам я всеки ден, откакто съм я купила, и гримът ми никога не е изглеждал толкова добре.

Другото, което ми харесва в нея, е колко добре се сработва с останалите продукти за лице, които използвам- фиксира перфектно коректора и базата за сенки, и всички продукти, които нанасям върху нея- руж, контур, хайлайтър и т.н., се нанасят и блендват изключително лесно. Въпреки че матира толкова добре, в никакъв случай не изсушава кожата и не запушва порите. Със сигурност е един от продуктите, на които винаги мога да разчитам и за които съм сигурна, че винаги ще се представят отлично, независимо къде съм и с какви други продукти ги съчетавам.

Накратко, пудрата е просто превъзходна, със сигурност едно от най- добрите ми открития за тази година и определено най- добрата пудра, която някога съм използвала, и ще продължа да я купувам и занапред. Изключителен продукт, който препоръчвам с две ръце. 


Вие харесвате ли продуктите на Too Faced? Коя е любимата ви пудра? 

хохо,
Ида1 comment :

Мая said...

Здравей, искам да те питам как поръчваш от debenhams за България, защото на мен не ми позволява да въведа такъв адрес.