Tuesday, 7 May 2019

Два любими ружа за пролетта: Milani Luminoso и Essence Good Vibes Good Memories

Привет! Пролетта е в разгара си ( макар че тук в Англия си е все така студено ) и аз все по- често посягам към по- свежите и нежни цветове и бляскавите текстури в грима си. Наскоро си дадох сметка, че ружовете са ми все по- интересни като част от грима, а напоследък все използвам едни и същи два, които определено се превърнаха в мои любимци, както с цветовете, така и със страхотната си формула. Единият от тях е част от лимитирана пролетна колекция, а другият е стар, класически продукт, популярен вече доста години. 


Първият руж е от лимитираната пролетна колекция на Essence Good Vibes Good Memories и е в цвят 01 Spring-Kissed ( между другото, цялата колекция си заслужава да се погледне ), а вторият е един от най- популярните дрогерийни ружове- Luminoso на американската марка Milani. Ружовете си приличат доста по формула, и двата са печени, и двата са доста коралови, но този на Essence е мноого по- блестящ и наситен като ефект, докато Luminoso е по- незабележим на скулите и по- ежедневен. 


Luminoso на Milani е популярен и обичан продукт от доста години, но аз успях да се сдобия с него едва наскоро ( видео с нови придобивки тук ), и изобщо не съжалявам, че вече е част от колекцията ми. Ружът е страхотен, цветът е много красиво универсално коралово със съвсем миниатюрни частици, които са едва забележими на лицето и придават много нежен, озаряващ ефект, не е нито прекалено розов, нито оранжев, и мисля, че би отивал на много хора. Опаковката е стабилна и здрава, под самия руж се намира отделение с много добро огледало и дори четка за нанасянето му. Формулата е изключителна- едно съвсем леко топване на четката е достатъчно за прекрасен ефект, разнася се много лесно и естествено, и освен това издържа цял ден. За мен това е перфектният коралов руж и дори планирам да си взема още цветове от серията, защото качеството е наистина отлично. 


Печеният руж на Essence е най- новото попълнение в колекцията ми. Ружът е просто фантастичен- изключително наситен цвят, копринена формула и страхотен завършек. Цветът е малко по- розов, като завършекът, който придава, определено е по- драматичен- красив цвят на скулите, а когато светлината падне върху тях- и разкошен, наситен златист хайлайт. Използвам го много често и като сенки за очи, нанесен съвсем небрежно с пръст по целите клепачи, и определено придава една невероятна свежест на лицето. Със сигурност продукт, който си заслужава, и ако ви допада, ви съветвам да побързате, тъй като серията е лимитирана.  


Накратко, и двата ружа са повече от страхотни и ги препоръчвам горещо, защото предлагат отлично качество и много красив цвят на напълно изгодна цена ( на живо цветовете са в пъти по- красиви и наситени, отколкото на снимка със суоч ). Продуктите на Milani можете да откриете онлайн на сайта BeautyBay.com, който доставя до България, а лимитираната серия на Essence се намира на dodis.bg. 

хохо
Ида 

No comments :