Wednesday, 24 April 2019

Коректор Infaillible More Than Concealer на L'oreal

Днешната публикация е посветена на един продукт, който нашумя изключително много в последните месеци и предизвика истински бум още с появата си на козметичния пазар- най- новия коректор на L'oreal, който носи гръмкото име Infaillible More Than Concealer. Знаете, че коректорът е може би най- важният грим продукт за мен, така че, разбира се, нямаше как да не го пробвам.


От марката обещават ултра плътно покритие, супер лесно нанасяне и разнасяне и невероятна трайност, като коректорът се предлага в много добро разнообразие от цветове- цели 25 ( моят е 325 Bisque ). Опаковката е много стилна и красива и събира огромните 11 мл продукт ( за справка- повечето коректори за 4-5 мл ), а освен това има и гигански апликатор, който би трябвало да помогне за по-добро разнасяне на продукта върху лицето. 

Честно казано, бях изключително въодушевена за този коректор и мислех, че ще се превърне в абсолютен любимец за мен, но, уви, останах много разочарована и мога да кажа, че това определено не е моят продукт. 

Все пак, първо мисля да се съсредоточа върху позитивите му:

☆ Опаковката. Ако харесвате коректора, то фактът, че е цели 11 мл, е добре дошъл за вас, защото подобно количество ще стигне за наистина дълго време. Апликаторът пък е наистина страхотен, изключително удобен е, и, въпреки че е толкова голям- учудващо прецизен. 

☆ Наистина е невероятно покривен, само един слой е достатъчен за плътно покритие дори и на най- тъмните кръгове под очите и най- упоритите пъпки. Въпреки плътността си, се нанася и разнася много лесно, буквално се плъзга по кожата, и не се усеща, веднъж нанесен на лицето. Поради силния пигмент съвсем малко количество е достатъчно за покриването на голяма зона, което го прави и много икономичен. 


Дотук обаче свършва всичко положително, което имам да кажа за коректора. Какво не ми хареса:

☆ Събира се ужасно. Въпреки, че е много плътен, не изсъхва като нормален коректор, а някак си седи отгоре върху кожата, и колкото и да се опитвате да го фиксирате с пудра, пак се събира във фините линии, мърда, свлича се и като цяло не седи, както би трябвало. 

☆ Изсушава зоната около очите. Аз по принцип съм с по- скоро мазни клепачи и почти никога не ми се случва коректор да изсушава, но този определено го прави. Ако сте с нормална или суха кожа, най- добре стойте далеч от него. 

☆ Влиза ми в очите. За първи път ми се случва коректор да се разтече във водната линия и да ми влиза в очите. Не се случва всеки път, но прекалено често. 

☆ Не работи добре с други продукти. Ако нанесете фон дьо тен, руж или някакъв друг грим продукт върху него, то грима става супер неравномерен и стои неестествено. 

☆ И накрая, личния ми "фаворит"- някак си се събира в линииките, които се образуват около очите ви, когато се смеете, мръщите или говорите, и ви прави да изглеждате, все едно имате милион бръчки, а зоната около очите ви изглежда като каньона Колорадо. Малко ми е трудно да го опиша, но сами можете да си представите, че изглежда покъртително. За първи път попадам на коректор, който прави това. 


И така, за съжаление, с коректора не се разбрахме никак и съм много разочарована, защото имаше наистина голям потенциал- да, наистина прикрива повече от отлично сенките под очите, и то само с един пласт, но многото му други недостатъци надделяват и за съжаление определено не е продукт, който бих ви препоръчала- в дрогерията се намират множество други, които се справят далеч по-добре от него, а и струват по- малко. 


Кой е вашият любим коректор в момента? 

хохо 
Ида  


 

1 comment :

Unknown said...

Моят любим коректор е Мaybelline -Eraser.
За мен коректорът също е много важна част от грима, много често ходя само в коректор и спирала, особено лятото и за сега за мен няма по - добър,дори твоя фаворит на МАC не ми допадна .
Все пак аз също съм отворена на нови предложения, и бих се радвала да имам и друг любимец. :)