Thursday, 14 February 2019

Дневен и нощен крем за лице Nuxellence на Nuxe

Привет! Днешният пост съм обещала от много време и отлагах дълго писането му, тъй като, както и преди съм ви споделяла, ми е трудно да пиша за най- любимите ми продукти, а кремовете, за които ще ви разкажа днес, са точно такива. Както знаете, ако ме следите от по- отдавна, много харесвам Nuxe и ги определям като една от любимите ми марки бяла козметика, а героите на днешната публикация затвърдиха още веднъж мнението ми за продуктите на марката и дори ги определям като любимите си кремове за лице за 2018 година. 


Първата ми среща със серията Nuxellence беше в края на 2017 година, когато от Nuxe бяха така мили да ми изпратят адвент календара си ( пълно ревю тук ). Спомням си, че в него имаше травъл размер на дневния и нощния крем от серията и аз се влюбих в тях още от първото използване и още тогава бях сигурна, че ще си купя и пълноразмерните продукти. 

Nuxellence е серия, която таргетира и се бори с първите признаци на стареене и повяхване на кожата, загубата на блясък и еластичност, умореният вид и всички тези проблеми, с които се сблъскваме, когато вече не сме в категория "първа младост". Продуктите са идеални за дами в края на 20-те и началото на 30-те си години, като аз самата съм на 30 и кремовете ми пасват перфектно. Формулата им е такава, че са подходящи за нормална, смесена и дори по- мазна кожа- ако сте с много суха, то е възможно да ви се сторят не достатъчно подхранващи. Малко повече за продуктите- Nuxellence е серия, съчетаваща в себе си 10 различни патента в грижата за кожата. Ето и част от обещанията на марката за действието на продуктите: 

☆ стимулиране на процеса на клетъчна детоксикация
☆ неутрализиране на негативното влияние на околната среда- замърсен въздух, вятър, слънце и т.н. 
☆ ефективно клетъчно обновяване
☆ видимо разномерен тен и сияйна кожа без признаци на умора
☆ коригиране на фините линии и превенция на признаците на стареене

Серията се състои от три продукта- дневен и нощен крем и крем за очи, като днес ще ви разкажа за първите два. Както вече споменах, открих кремовете от адвент календар на Nuxe и веднага ми допаднаха, доста дълго ги носих навсякъде с мен по пътувания, а когато привършиха, побързах да се сдобия с пълноразмерните продукти. Чувала съм много пъти, че е добре да се използват дневен и нощен крем от една и съща серия, но досега винаги пренебрегвах този съвет, като, признавам си, това е едва вторият нощен крем, който използвам в живота си, но вече съм привърженик на тази теория. 

Двата крема действат перфектно в съчетание един с друг и наистина забелязвам видим ефект от тях, използвам ги всеки ден от около три-четири месеца и кожата ми определено ги харесва. И двата идват в стилни лилави опаковки, които се отварят и затварят със завъртане- много елегантна и едновременно с това хигиенична идея ( единствена лека забележка- невъзможно е да прецените какво количество сте изхабили ). Дневният крем е с леко по-гелообразна текстура и блед розов цвят, а нощният е една идея по- богат и в класическо бяло. 

И двата крема ухаят страхотно, както впрочем и всичко друго на Nuxe, което съм пробвала до момента. Прави ми впечатление, че въпреки, че са предназначени за борба с признаците на стареене, консистенцията им е изключително лека и дори по-скоро гелообразна, и попиват много бързо в кожата, като я оставят хидратирана, гладка, с равномерен, сияен тен и успокоена. Харесва ми това, че доставят точно необходимото количество хидратация, без да утежняват или раздразват кожата по какъвто и да било начин. Дневният крем е също така и много добра основа за грим, като върху него всички продукти се нанасят без никакъв проблем, а освен това има и лек озаряващ ефект поради коригиращите пигменти в състава му ( а това го прави страхотен и за дни, в които не носите никакъв грим ). И накрая- и двата крема са изключително икономични, и въпреки сравнително високата си цена ( единият излиза около 70-80 лв, но често можете да ги намерите в промоционална опаковка за около 100 лв за двата ) стигат за изключително дълго време. Определено са любимите ми кремове за лице за 2018 година, имат видим ефект върху състоянието на кожата и със сигурност бих ги купила отново. 

А вие харесвате ли козметиката на Nuxe? Кой е любимият ви техен продукт? 


хохо
Ида

2 comments :

Makeup said...

С голямо желание си купих този комплект,но честно казано останах малко разочарована.Не ми достигна като хидратация,макар да нямам суха кожа,по-скоро нормална към комбинирана в момента.Нанасям ги преди крема.Нещото,което всъщност най-много ме разочарова е,че при мен дневният флуид прави кир ефект и то всеки път,просто е немислимо да сложа фдт отгоре(така го нанасям самостоятелно,та 100% е от него :)).Иначе може да се види колко е изхабено от продукта като малко по-сериозно дръпнеш онази част,която се върти и по този начин излиза "патрончето" .

Ida said...

О, много неприятно, че кремовете не са проработили при теб :( За съжаление всички сме с различна кожа, която често се сработва по различен начин с един и същ продукт. Надявам се да успееш да намериш "твоите" кремове.