Tuesday, 23 October 2018

Маска за коса Garnier Fructis Hair Food с банан

Привет! Маската за коса, за която ще ви разкажа днес, искам да пробвам още от момента, в който я видях. За съжаление по някаква незнайна причина не се предлага в Англия, но пък успях да си я купя това лято при поредното прибиране в България ( между другото, за първи път ми се случва нещо да го има в България, но не и тук ). Става въпрос за маската за коса от серията Hair Food на Garnier Fructis, като моята, разбира се, е тази с банан. Серията Hair Food нашумя особено много в последните месеци, което, освен добрата маркетингова стратегия на марката с доста блогъри и красивите и привличащи вниманието аромати, според мен се дължи и на това, че всяка от четирите маски от серията е с 98% натурални съставки, без силикони, парабени, изкуствени оцветители, и може да се използва по три различни начина- като балсам, като маска и като грижа без отмиване ( аз лично я използвам само и единствено като маска за коса ). 

Маската, на която аз се спрях, е тази с банан- обожавам този аромат и се опитвам да изкупя всичко, ухаещо на банан, до което успея да се домогна, така че нямаше как да я подмина ( между другото- тази маска е много по- добра от подобната серия с банан на иначе любимите ми The Body Shop ). Подходяща е за суха и увредена коса, която има нужда от подхранване, и идва в доста обемиста опаковка от 390 мл.

Първоначално не бях напълно убедена дали маската ми харесва особено много или не, но след над два месеца редовна употреба мога да Ви кажа, че вече е мой абсолютен любимец, ето защо: 

Ароматът. Първото, което ви лъхва още в мига, в който отворите бурканчето, е изключително натуралният, силен и богат аромат на банан. Знам, че това как мирише един продукт няма общо с качествата му, но го споделям, защото все пак се забелязват подобни неща и е хубаво, когато един продукт, освен, че действа, е и наслада за сетивата. Специален бонус- страхотният аромат се запазва доста дълго, буквално с часове и дори и след като косата е изсъхнала.

Консистенцията е много богата и плътна, което на мен лично ми харесва-  по- лесно ми е да използвам по- гъсти като формула маски за коса, а и това ги прави значително по- икономични. 

Като заговорихме за икономичност- маската определено е шампион в тази категория- аз имам много гъста и дълга коса, която обикновено "яде" продуктите, които нанасям по нея, но някак си успявам да използвам тази маска вече близо трети месец, което за мен е страхотно постижение. Определено е един от най- икономичните продукти за коса, които съм използвала от много време насам. 

Естествено, най- важното за един продукт е неговото действие. Честно казано, в началото, когато започнах да използвам маската, не забелязвах някакъв кой знае колко отличаващ се ефект от нея, но след няколко изполвания започнах да виждам видима положителна промяна в косата си, която продължава и в момента, и с всяко използване косата ми изглежда все по- добре- лъскава, здрава, лесна за разресване, жива и подхранена- нещо, което трудно постигам само с един продукт и което като цяло виждам доста рядко.

Накратко- наистина съм приятно изненадана и доста впечатлена от тази маска- видимо подхранва и променя вида на косата, супер икономична е, а и  цената и не е никак висока- около 10 лв, като можете да я купите от магазини като Лили, ДМ, Елитис с т.н. Наистина е страхотна дрогерийна находка и в момента със сигурност е най- любимият ми продукт за коса, и ви я препоръчвам с две ръце. 

Вие пробвали ли сте тези маски? Коя е любимата ви маска за коса? 


Love,
Ида


1 comment :

George Johnson said...

Nice products...
Book online bus ticket from Redbus