Friday, 14 September 2018

Нощна маска за лице с термална вода от Uriage

Маските за лице винаги са били един от любимите ми продукти за грижа за кожата, но в последно време започвам още повече да наблягам на тях и в колекцията ми се появяват все нови и нови както от дрогерията и аптеката, така и от по-високия клас (обещавам малко по малко да ви разкажа за всички тях). С маската, с която ще ви запозная днес, бяхме любов от първо използване, и, въпреки че говорих за нея в последното ми видео (линк), ми се искаше да ви разкажа за нея и тук, защото според мен заслужава да и се посвети отделна публикация. 


Нощната термална маска на Uriage обещава да възстанови нивото на хидратация в клетките, да осигури дълготрайна хидратация на кожата и да възстанови естествените и защитни механизми, като по този начин я предпази от бъдеща дехидратация, а едновременно с това да и придаде красив, здрав и сияен вид. Идва в симпатично малко бяло бурканче, съдържащо 50 мл продукт, и основните и активни съставки са хиалуронова киселина и термална вода Uriage. 

Начинът, по който трябва да я използвате, е да я нанесете вечер преди лягане на добре почистено лице, и да я оставите да подейства до сутринта. Както вече споменах, влюбих се в маската още от първо нанасяне. Спомням си, че първия път, когато я използвах, кожата ми толкова много я хареса, че буквално я "изпи" за секунди и ми се наложи да нанеса повторен слой, а на сутринта лицето ми изглеждаше изключително свежо и сияйно. От тогава я използвам редовно около 2 пъти седмично и забелязвам видимо подобрение във външния вид и текстурата на кожата ми и в това колко хидратирана и здрава се чувства тя. 

Консистенцията и е страхотна- изключително фин и лек, почти въздушен гел с приятен син цвят и ненатрапчив аромат, който се нанася изключително лесно, не лепне, не цапа и не оставя петна, а освен това попива в кожата изключително бързо и лесно. Достатъчен е един съвсем тънък слой, за да видите ефект от нея, и е изключително икономична- както казах, използвам я редовно вече повече от месец, но изглежда като току-що отворена и мисля, че ще стигне за много време. Разбира се, действието и е това, което я откроява и я превръща в любим за мен продукт- наистина хидратира кожата в дълбочина, дни след използването и все още усещам кожата на лицето си изключително подхранена, прави я мека като коприна, без да придава допълнително неприятно лъщене, и лицето ви има някак си по- здрав и plump-нат, "сочен" вид, когато използвате маската. 

Като цяло съм много доволна от тази маска и мисля, че би била подходяща за хора както със суха, така и с по-мазна кожа, а и ще бъде наистина страхотен продукт за идните студени месеци, когато, знаете, кожата се пресушава от студа и вятъра и има нужда от допълнителни грижи и по- силна хидратация. Определено препоръчвам маската и бих я купила отново, след като свърши. 

Вие използвали ли сте продуктите за лице на Uriage? Кой е любимия ви? 

До скоро! 
Ида  
Pr sample

No comments :