Thursday, 6 September 2018

Моето мнение за четири от най- популярните продукти на Lancome

Привет! Днешния пост ще бъде сборно ревю на четири от най- популярните продукти на Lancome. Сдобих се с тях благодарение на един травъл сет на марката- All Eye Need, който си взех при едно от пътуванията ми това лято от летището, и съм много доволна, тъй като отдавна искам да изпробвам повече от продуктите на марката, затова и този сет беше добре дошъл за мен. Отсега ще кажа- всички без един ми харесаха, но само един от тях със сигурност бих купила в пълен размер . Ако искате да разберете защо, продължавайте да четете. 


Сетът съдържа четири продукта- дегримьор Bi-facil, спирала Hypnose и крем за очи Genifique в мини вариант, както и пълноразмерен черен молив за очи Le Crayon Kohl. Въпреки че продуктите са в травъл размер, опаковките са сравнително щедри и ми стигнаха за доста време. И така, кой продукт ми хареса и кой- не чак толкова? 


Двуфазен дегримьор Bi-facil
Започвам с продукт, който ми хареса изключително много. Bi-facil е един от най- популярните дегримьори от високия клас, и, въпреки че е на пазара от доста години, остава изключително популярен и обичан продукт и досега . Аз самата исках да го пробвам от много време и останах очарована още от първото използване. Дегримьорът е двуфазен, тоест, съдържа масла, и е необходимо да го разтръскате преди употреба. Когато го отворите, веднага прави впечатление лекият му, едва доловим и фин аромат на рози. Това, което ме спечели веднага обаче, е фактът, че почиства всякакъв грим изключително лесно- буквално с едно движение всичко, включително тежък грим като водоустойчива спирала, помада за вежди и глитърни сенки, пада мигновено, без да е необходимо дори и най- малкото търкане (както вероятно знаете, търкането в тази зона не е никак препоръчително, защото спомага появата на бръчки)- просто маха грима като с магическа пръчка. Освен това не оставя след себе си никакъв мазен филм, типичен за други двуфазни продукти и не дразни кожата. Наистина много ме впечатли със страхотното си действие и е продукт, който със сигурност бих купила и в пълен размер. 


Крем за очи Genifique Yeux 
Още един продукт, който много ми хареса. Кремът за очи от серията Genifique е предназначен за борба с признаците на стареене на кожата, хидратиране и намаляване на тъмните кръгове. По отношение на последното не помага особено (но само черна магия би се справила с кръгове като моите), за сметка на това обаче наистина хидратира отлично, попива бързо, успокоява зоната около очите и действа много релаксиращо, когато очите ви са уморени, избистря тена и успокоява, освен това е изключително икономичен и вероятно пълната разфасовка от него би стигнала за цяла вечност. Харесва ми и го препоръчвам, но предвид солената му цена от 42 паунда за бурканче, не мисля, че е чак толкова революционен, че веднага да се втурна и да дам тези пари за него, и първо бих пробвала други по- изгодни като цена алтернативи, преди да реша да го купя в пълен размер. 


Спирала за обем Hypnose 
Hypnose на Lancome е една от най- известните спирали в света и аз искам да я пробвам още от началото на страстта ми по грима. Не се решавах поради високата и цена, затова бях изключително доволна, че ще имам възможността да я тествам с този сет. Спиралата е типична спирала за обем, като прави миглите черни, гъсти и извити, не дразни очите и не се размазва от сутрин до вечер, но, въпреки това, не мисля, че бих я купила отново- да, наистина е добра, но на пазара вече е пълно с много добри и в пъти по- евтини дрогерийни версии, и не виждам нищо, с което тази спирала да е повече от предложенията на марки като Essence и L'oreal. Накракто- добра е, но не е нещо невиждано и не мисля, че си заслужава да платите за нея 50+ лева. 


Молив за очи Le Crayon Kohl
И накрая- това е продуктът, който истински ме разочарова. Le Crayon Kohl е един от най- популярните грим продукти на Lancome и е използван и обичан от много хора, но за съжаление се оказа, че не е за мен. Исках да го използвам за подчертаване на горния клепач, но всеки път, когато се опитам да направя това, моливът се отпечатва изключително грозно по целия клепач и буквално образува нещо като линия под веждите ми, размазва се навсякъде, а аз изглеждам като някаква доста странна на вид панда. Също така, формулата му е доста суха, и за постигане на равномерен, наситен цвят, трябва да повторите няколко пъти- нещо, което също не ми харесва. Много хора го използват за подчертаване на водната линия на клепача, но аз не съм го изпролвала там и не мога да ви кажа дали действа така- просто почти никога не нося черен молив в тази зона. Накрако- голямо разочарование, което не очаквах от продукт от този клас. 

 
И така, от всички продукти любими са ми дергимьора и крема за очи и ги препоръчвам, а без другите два продукта можете да минете най- спокойно. Вие използвали ли сте продукти на Lancome? Кой е любимият ви? 

До скоро
Ида

 

2 comments :

William Brown said...

Very good product...
Book online bus ticket from Redbus

Anonymous said...

Дегримьора е хубав, спиралата в моя комплект е Грандиоз-пълен боклук. Молива, също.