Monday, 3 September 2018

Помада за вежди Dipbrow Pomade на Anastasia Beverly Hills

Привет! Завръщам се в блога с едно ревю, което обмислям от известно време насам, тъй като е на продукт, който има не култов, ами направо супер култов статус в бюти средите, а аз пък не останах особено очарована от него. Ако искате да разберете как и защо понякога дори и най- хвалените и харесвани продукти могат да ни разочароват, то продължавайте да четете. 


Вече сте разбрали, че става въпрос за прочутата помада за вежди на ABH- бранд, който аз много харесвам още от момента на създаването му и смятам, че правят едни от най- добрите сенки за очи изобщо (за тях ще си говорим скоро в друг пост). Първите продукти, който Анастейша (която между другото, ако не знаете, е румънка, емигрирала в Щатите преди години) създава и с които брандът стартира, са именно продуктите за вежди, тъй като тя самата е работела в салон за вежди, преди да основе компанията. Те бързо набират огромна популярност, което изстрелва марката на върха, и останалото е история. 

Помадата за вежди Dipbrow е толкова популярна, че е един от най- известните грим продукти не само в асортимента на ABH, но и въобще в цялата бюти индустрия, и е обожаван от блогъри и любители на грима по цял свят, а из интернет има хиляди позитивни ревюта за него. Затова определено много исках да го тествам и дълго отлагах покупката му единствено заради високата цена- 19 паунда. Най- накрая обаче си го взех и след няколкомесечна употреба вече мога да ви споделя мнението си, което за съжаление далеч не е толкова позитивно, колкото на мен ми се искаше.


Помадата идва в малко, много компактно бурканче, което определено се усеща като висок клас продукт, и можете да я намерите в 13 различни нюанса. В опаковката няма четка за нанасянето и, като можете да си вземете четка от марката, но аз лично смятам, че е излишно да давате пари за нея, и я нанасям напълно безпроблемно със скосена четка от Essence. Съдържа 4 г продукт, което предвид това колко икономична е, сигурно би ви стигнало за години употреба. 

И така, мисля първо да ви споделя какво ми харесва в помадата

Цветът. Моят е Dark Brown и въпреки всичките ми опасения, че няма да се справя с избирането на цвят при поръчката онлайн, се оказа, че този е доста добро попадение за мен- изглежда много неутрален, не червенее, не сивее, според мен ако сте брюнетка и се чудите на кой от цветовете да заложите, този определено е доста универсален и би паснал на много хора. 

Пигментацията. В това отношение ревютата са на 100% верни- помадата наистина е изключително пигментирана, и едно топване на четката е напълно достатъчно за оформянето на една вежда. Това съответно прави помадата и много икономична. 

Консистенцията. Изключително кремообразна и фина, нанася се много лесно и се разнася като мечта, наистина с минимални усилия- според мен, дори и да сте напълно начинаещи с грима, няма как да не се справите с тази помада. 

Накратко, ако харесвате такъв тип продукт за вежди, то тази помада определено се нанася много лесно и е удобна и приятна за ползване. До тук обаче се изчерпват положителните и качества за мен, а сега идва ред да ви споделя защо не ми хареса:

Трудно е да я направите да изглежда естествено. Всички сме виждали инстаграм веждите, които на (силно ретуширана) снимка стоят екстра, обаче историята в реалния живот е друга... Ако си падате по такъв драматичен ефект, то тази помада може и да ви хареса, но ако не искате да се разхождате наоколо със супер наситени вежди, наподобяващи татуировки, то може би няма да се разберете с нея. Аз лично съм от втория вид хора- много харесвам и държа веждите ми да са оформени и подчертани, но искам все пак да изглеждат естествено, и ми е малко трудно да постигна естесвен вид с тази помада- може би защото е наистина страшно пигментирана, може би защото помадата за вежди не е моят продукт, не знам, но определено ми се иска да беше малко по- лесно постигането на естествено изглеждащ резултат с нея.

☆ Все пак, това не е най- големият и недостатък. Основното и най- голямо разочарование за мен е това, че помадата просто не е трайна. Спред всички описания и ревюта, е водоустойчива, и сет-ва няколко минути след нанасянето и и не можете да я помръднете от веждите си. Е, при мен ситуацията далеч не е такава. Не мисля, че съм с особено мазна кожа, даже въобще не съм, но тази помада се размазва при най- малкото докосване на веждите с ръка- например, докато си оправям очилата, и става на размазано петно над реалната ми вежда. Няма да ви обяснявам колко покъртително изглежда. За капак, с течение на деня започва да избледнява, особено в горната част на веждите, и до вечерта седи на петна и точки, а не на прецизна, добре очертана линия. Това, в комбинация с ултра лесното размазване, би накарало всяка петниста хиена да ви завиди за "изписаните" вежди.


И така, поради тези причини помадата определено е по- скоро разочарование за мен, въпреки че ужасно много ми се искаше да ми хареса. Може би проблемът е в мен и просто помадите за вежди да не са моят продукт, но определено очакванията ми не бяха оправдани и съм използвала доста по- евтини и с по- малко претенции продукти за вежди, които, макар и не така кремообразни, са се справяли и задържали на лицето ми значително по- дълго и са изглеждали по- добре. Не съм доволна и наистина не мога да ви препоръчам помадата. 

А вие изпробвали ли сте продуктите за вежди на Anastasia Beverly Hills? Какво е мнението ви за тях? 

До скоро, 
Ида 

3 comments :

Pavlina Venkova said...

Хареса ми да прочета едно по-различно мнение. А пробвала ли си помадата на Есенс?

Ida said...

Благодаря! Не, не съм я пробвала- все е изчерпана и не мога да я намеря за съжаление.

Winnie the Pooh said...

Здравей, как се сдоби с нея? От къде я поръча?