Wednesday, 25 July 2018

Палитра хайлайтъри Supreme Highlighter на Revolution Pro

Когато става дума за покупки на козметика и гримове, обикновено планирам предварително какво искам да си взема, но продуктът, за който ще ви разкажа днес, е изключение- грабнах го в момента, в който го видях, без да съм проверила мнения за него и дори без да съм виждала суочове. Става въпрос за една от палитрите с хайлайтъри на новата, про серия на Makeup Revolution- Revolution Pro.
Палитрите от тази серия излезнаха през пролетта и се предлагат в три различни разновидности- Metal, Gold и Ice. Аз се спрях на Metal, защото ми се стори най- носимата от трите и най-универсална като цветове. Всяка от палитрите съдържа по три цвята в доста щедър размер- 3.7 гр всеки. Цветовете в Metal са много красиво студено розово (много напомня на розово злато), златисто шампанско и бронзово. И трите цвята са много красиви, но моят личен фаворит е първият, защото е нещо, което не се намира толкова често в подобни палитри. 

Какво ми харесва в палитрата:
○ Изключително компактна е. Опаковката и е здрава и не прекалено голяма, а в същото време събира три различни цвята хайлайтър в много щедър размер.
○ Цветовете и на трите хайлайтъра са много красиви и са нещо, което обикновено бих очаквала от по- висок клас марки, а не от мега бюджетните Makeup Revolution. 
○ Качеството е феноменално. И трите хайлайтъра са изключително наситени и мазни като консистенция (напомнят ми по-скоро на висок клас сенки за очи, отколкото на пудри за лице), невероятно пигментирани- това буквално са най- пигментираните продукти за лице, които съм пробвала до момента, а самите цветове са изключително металически и с много силен блясък. 
○ Хайлайтърите се разнасят и блендват много лесно по лицето и не помръдват цял ден. 
○ Можете да удвоите функцията им и много успешно да ги използвате и като сенки за очи- седят страхотно и в тази си роля. 

Какво не ми харесва:
○ По принцип идеята на палитрата е да съдържа три цвята хайлайтър, но просто не виждам как бихте могли да използвате и трите цвята за това, най- вече защото единият от цветовете- бронзовото, е значително по- тъмен от другите два. Ако нямате против да използвате два от цветовете като хайлайтъри и третият- като сенки за очи например, всичко е ок, но все пак го имайте предвид. 
○ Тъй като хайлайтърите са толкова супер пигментирани, е изключително лесно да прекалите с тях и като цяло трябва да ги нанасяте с много лека ръка, ако не искате да заприличате на блестящ пришълец от друго измерение. Аз самата нанасям изключително малко количество, когато ги използвам през деня, и ги оставям по- скоро за вечерен грим, когато повечето блясък си е добре дошъл. Ако си падате по естествен, едва забележим хайлайт, то този продукт изобщо не е за вас. 


Накратко- палитрата ми харесва и я препоръчвам. Мисля, че за цената си от 6 паунда е повече от отлична и би харесала на хората, които търсят бюджетен продукт и си падат по по-наситения блясък и драматичен хайлайт. Аз самата също харесвам по-силен хайлайтър, но ако вие предпочитате по- естествения, едва забележим вид- то този продукт е по- вероятно да не ви хареса. 

Продуктите на Makeup Revolution не се предлагат по магазините в България, но можете да ги намерите в много сайтове в интернет. Цената на палитрата в Англия е 6 паунда. 

До скоро, 
Ида 
 

No comments :