Monday, 9 July 2018

Двуфазен дегримиращ лосион Bio Beaute на Nuxe

Много пъти съм ви споделяла, че Nuxe са една от любимите ми марки, така че, когато преди няколко години излезнаха с нова, био линия- Bio Beaute, веднага исках да я пробвам. Един от първите продукти от серията, които имах възможността да тествам, е двуфазния дегримиращ лосион. 
Лосионът идва в опаковка от 125 мл, формулата му е с над 99% натурални съставки и съдържа екстракти от грозде, метличина и семена от безсмъртниче, като дори е спечелил специална награда за био продукт на годината във Франция. Истината е, че го харесах още от първия път, в който го пробвах, заради страхотното му действие и много приятната, лека формула. Въпреки, че е двуфазен- тоест, има масла в състава си, лосионът не е прекалено мазен ( както са някои други продукти със сходна формула ), но почиства абсолютно целия грим, включително и водоустойчивите продукти, много лесно и без излишно търкане в околоочната зона- всичко пада буквално с няколко движения. Освен леката му и щадяща формула, която не дразни очите, още нещо, което ми направи приятно впечатление, е страхотният му аромат, както и фактът, че е доста икономичен- по принцип, дегримиращите продукти са едни от най- бързо изразходваните при мен, но този свъшва доста бавно, въпреки сравнително малката му опаковка. Единственият недостатък, който му намирам, е това, че опаковката му не е прозрачна, което значи и че ще е по- трудно да се види докъде сме стигнали с продукта. 

Като цяло обаче, го харесвам много- върши си работата отлично, има изчистен, натурален състав, не дразни нито кожата, нито очите, и свършва бавно. Определено е продукт, който препоръчвам и който бих купила отново. 

А вие доволни ли сте от био серията на Nuxe? Кой е любимият ви продукт от нея? 

До скоро, 
Ида  

*PR sample 

No comments :