Thursday, 7 June 2018

Почистваща пяна за лице Perfectly Clean на Estee Lauder

Предполагам, че всяка от нас непрекъснато е в търсене на перфектните продукти- аз поне със сигурност съм така, а това важи с особена сила за бялата козметика, където наистина се опитвам да открия продуктите, които работят на 100% за мен и пасват перфектно на кожата ми. Аз лично смятам, че една от категориите, в които е особено трудно даден продукт да се отличи, са почистващите гелове и пяни за лице- като цяло ситуацията тук е или "ок е", или "пълна катастрофа е и повече няма да го доближа до лицето си", а аз пък упорито продължавам да търся нещото, което да влезне в категория "уау". 

Е, днешният пост е точно за един продукт, който успя да се впише в последната категория. Бях слушала какво ли не за почистващите гелове на Estee Lauder и заемаха място в уиш листа ми от години, докато най- накрая разгледах обстойно супер популярната им серия Perfectly Clean и се спрях на почистващата пяна за лице 2 в 1. Продуктът се предлага в много удобна и красива опаковка, съдържа 150 мл и има приятен, ненатрапчив аромат. Консистенцията му е като на плътен крем, който обаче се разнася много лесно по лицето. Имайте предвид, че това, че се води пяна, е малко измамно, защото според мен изобщо не се пени, а дори напротив. Може да се използва по два начина- като ежедневна почистваща грижа сутрин и вечер, и като почистваща маска веднъж или два пъти седмично. Аз лично предпочитам да го използвам като ежедневен почистващ продукт и съм наистина много доволна от него. Това със сигурност е един от най- приятните и лесни за използване почистващи гелове, които съм използвала до момента- съвсем малко количество е напълно достатъчно за цялото лице, като не е необходимо да търкате кой знае колко- той сякаш сам си върши работата, а освен това се измива изключително лесно. Оставя кожата супер свежа и идеално почистена, мръсотията и себума са напълно премахнати, а освен това изобщо не изсушава и го няма неприятното опъващо усещане, което оставят много други подобни продукти. Тествах го и като маска за лице, но, честно казано, предпочитам да го използвам за измивен продукт- не забелязах някакво кой знае колко впечатляващо действие, ако го използвате като маска.

Откакто го използвам, кожата на лицето ми е в изключително добро състояние, пъпките са сведени до абсолютен минимум, а ако случайно се появят, изчезват изключително бързо, черните точки и червенината са по- малко забележими, а тенът е видимо избистрен. Накратко- изключително доволна съм от продукта и ви го препоръчвам горещо. Цената му е около 50-60 лв, което според мен напълно си заслужава, тъй като действието и качеството му са на изключително високо ниво, а едновременно с това е супер икономичен и една опаковка ще стигне за много, много време. Отсега съм сигурна, че ще го купя отново.

Вие използвали ли сте продуктите за грижа за кожата на Estee Lauder? Кой е любимият ви? 

До скоро! 
Ида 

3 comments :

Unknown said...

Аз го използвам във варианта за суха кожа и напълно споделям мнението ти - супер доволна! 🌺

Ida said...

Трябва да си направим един фен клуб на продуктите на Estee Lauder ❤

mimsss said...

Хубав в, но на третата опаковка кожата ми привикна и я измазах като маска - с по плътен слой и за 15-20 мин ми се отразяваше много добре.