Friday, 6 April 2018

Червило МАС Ruby Woo

Ако ме следите дори и от скоро, мисля, че няма как да не сте забелязали страстта ми по червилата. Все още си спомням добре как преди години изобщо не ги използвах и дори и през ум не ми минаваше да сложа ярко червило, а сега, напротив- непрестанно експериментирам с цветовете и искам да тествам все нови и нови. Като една от любимите ми марки червила през последните години определено се открои МАС, и няма как да е иначе, тъй като предлагат огромно разнообразие от цветове и финиши, а качеството им е безупречно. Днес ще ви разкажа за последното попълнение в колекцията ми- матовото Ruby Woo. Ruby Woo е една от най- големите класики на марката, присъства във всяка класация с техни червила, които трябва да притежавате, предпочитано е дори и от знаменитости- според мълвата е едно от любимите червила на Риана и Гуен Стефани. Червилото съчетава в себе си две от най- любимите ми неща- наситен червен цвят и матов финиш, така че сами разбирате, че нямаше как да не искам да го пробвам. 

Досега не съм попадала на нито едно червило на МАС, което да ме е разочаровало, и това не прави изключение. Идва в класическата за марката черна гилза и е с финиш Retro Matt- формула с наситен, богат цвят и силно матов завършек. Цветът е фантастичен- точно класическо наситеночервено, което, нанесено на устните, придава такъв стилен и ретро завършек на грима ви, че се чувствате като някоя холивудска звезда с него- трудно е за описание, но за мен това е едно от червилата, които автоматично ни карат да се чувстваме по- добре в кожата си, след като го нанесем. 

Някои хора се оплакват от тази формула на МАС и твърдят, че пресушава устните, но аз лично не съм имала проблем с нея. Все пак трябва да спомена, че червилото е с една от най- сухите формули, които съм пробвала до момента, което и прави нанасянето му една идея по- предизвикателно. В същото време обаче червилото е изключително трайно. За мен обаче нещото, което определено го отличава сред морето червени червила на пазара , е наситения му цвят, страхотната пигментация и изключително силния матов завършек- накратко, Ruby Woo определено е червило, с което няма да останете незабелязани.

А вие харесвате ли червилата на МАС? Кое е любимото ви? 

До скоро! 
Ида 

2 comments :

Teti H. said...

След години чудене, защото имам 105 червени червила в колекцията си си го поръчах тази седмица като награда за един важен изпит. Нямам търпение да го получа, знам че стои убийствено на почти всички. Не само формулата му е интересна, самият цвят също сякаш много по-различен от повечето червени със син подтон.

Ida said...

Много добре го описваш :) Браво за изпита!