Monday, 12 February 2018

База за сенки 24H Eye Primer и очна линия Liner Reveal от Bourjois

Bourjois са една от дрогерийните марки, с които започнах да експериментирам много през изминалата година и в момента съм привлечена все повече от продуктите им. Прави ми впечатление, че много от нещата им имат качествата на по- висок клас козметика, а едновременно с това са доста достъпни като цена. Продуктите, с които ще ви запозная днес, не правят изключение и съм много доволна от тях. Макар че ги използвам от скоро, определено мога да кажа, че бързо ми направиха силно впечатление и със сигурност ще се наредят след любимците ми за този месец.  БАЗА ЗА СЕНКИ 24H EYE PRIMER
Тази база искам да пробвам от доста време, тъй като много от любимите ми блогърки са споменавали колко са доволни от нея, и когато предната ми най- сетне свърши, побързах да се сдобия с нея. Първото, което веднага ми направи впечатление, е красивата и опаковка в бяло, сребърно и коралово ( между другото, опасявах се, че бялото ще събира отпечатъци от пръсти, но това не се случва ). Базата се предлага в един цвят- универсален и съдържа 6 мл продукт. Има лек аромат, който не бих нарекла приятен, но пък е едва доловим и не дразни. Нанася се с апликатор и цветът и е нещо средно между жълтеникав и телесен, което е чудесно, защото тези тонове неутрализират много добре червенината по клепачите и изравняват тена. В първия момент, след като я нанесете, е течна, но почти веднага започва да изсъхва и дори се усеща едно леко стягащо действие при употребата и. Това се случва буквално за няколко секунди, затова трябва да сте доста бързи в работата си с нея. Оставя и едно леко лепкаво усещане върху клепачите, което обаче не е неприятно и сенките буквално залепват за нея като с магнит. Тествах я с доста различни марки сенки за очи, както от по- високия, така и от по- ниския клас, и с всички се държи еднакво добре- сенките са като бетон върху клепача и седят, докато не ги свалите сами, а цветовете остават ярки и се преливат лесно. Много съм доволна, цената и също не е висока и ще стигне за доста време, така че определено се превръща в един от фаворитите ми в тази категория. 


ОЧНА ЛИНИЯ LINER REVEAL
И преди съм споменавала, че очната линия е грим продукта, с който се чувствам най- неуверена. Много харесвам визията с очна линия, но ми е трудно да я нанеса така, както ми се иска, най- вече поради формата на клепачите ми, и за по- лесно обикновено просто я пропускам. Много искам обаче да стана про в очната линия и в последните десетина дни си налагам сама да я използвам всеки ден. Очната линия, която използвам в момента, е едно от новите попълнения на марката- Liner Reveal, а цветът е наситено черно с glossy завършек. Писецът е това, което веднага ми направи добро впечатление- изключително фин и прецизен, лесен за нанасяне дори и за по-начинаещи като мен. С тази очна линия можете лесно да постигнете както тънка, едва забележима черта, така и класическата линия с опашка. Издържа цял ден, и най- любимото ми- НЕ се отпечатва на горния клепач, както правят доста други очни линии. Изключително трайна е, седи на мястото си дори и в много влажно време, освен това изобщо не дразни очите, и въпреки, че се води дълготрайна, се почиства лесно, без да се налага излишно търкане. Единственото, което искам да допълня, е че завършекът и действително е глоси, тоест- не засъхва матова, а седи с мокър ефект. Ако можех да избера, бих предпочела да е матова, но и така ми харесва, а за почитателите на glossy ефекта със сигурност би била незаменим продукт. 


Накратко, Bourjois отново изненадват приятно с продуктите си и като че ли ставам все по- голям фен на марката, тъй като предлагат действително работещи продукти на достъпни цени. Вие доволни ли сте от продуктите им и кой е любимият ви?


До скоро!
Ида

*Очната линия ми е предоставена за проба от ПР на марката.

No comments :