Monday, 11 December 2017

Моливи за устни Trend It Up

Привет! 

Още две седмици до Коледа и само 20-тина дни до края на тази година, така че е време да се активизирам и да споделя с вас всички ревюта, които не успях да напиша ( или поне колкото се може повече от тях ). Всички знаем, че бях доста лош блогър през 2017, но това далеч не значи, че не изпробвах доста нови и интересни марки. Една от марките, до която се докоснах за първи път през изминалата година, е последното попълнение в каталога на ДМ- тяхната марка декоративна козметика, която по мое мнение е нещо като еквивалент на любимите ми Catrice и която се появи у нас преди няколко месеца- Trend It Up. На пръв поглед марката изглежда доста прилично, имат базови продукти във всяка категория и много красиви цветове. Вече ви споделих, че много харесвам лаковете им за нокти, а другият продукт, който имам от асортимента им, са моливите за устни, от които се сдобих с три цвята. Точно за тях ще ви разкажа днес. 


ОПАКОВКА, ПРЕЗЕНТАЦИЯ И ЦВЕТОВЕ
Моливите са автоматични, с много изчистен и стилен дизайн и стабилна опаковка в черно. Капачката и крайчето на всеки молив са оцветени в нюанса на молива, което е супер добра идея, особено за хора, които имат повече гримове, и предвид факта, че нямат имена, а само номера ( аз определено предпочитам марките, които дават имена на нюансите си, някак си им придава повече характер, а и са по- лесни за запомняне, така че се надявам и от Trend It Up да възприемат тази практика ). Серията от моливи за устни съдържа девет нюанса, които много ще допаднат на любителите на нюд продуктите за устни, защото повечето от тях са в по- неутралната гама. Цветовете определено са красиви и си заслужават вниманието. Аз имам три от тях- 420, 430 и 463. Цената им е около 4 лв. 

ДЕЙСТВИЕ И КАЧЕСТВА
Както вече споменах, моливите са автоматични и няма нужда да ги острите. Единственото по- характерно тук е, че са лееко по- дебели от други автоматични моливи, които имам, което обаче не оказва влияние и можете все така прецизно да очертаете устните с тях, освен това дори пести продукт. Нанасят се много лесно, пигментирани са, без да е прекалено, не изсушават устните и не се усещат върху тях, меки и комфортни за употреба са. Това, което ми направи приятно впечатление, е че сякаш изглаждат фините линийки по устните и ги правят по- малко забележими. Седят много красиво, аз ги нося самостоятелно и много ми допада ефектът, който придават. Що се отнася до трайността- ако не ядете и не пиете, издържат няколко часа, но не бих казала, че се представят като дълготрайни моливи за устни, по- скоро имат нормална трайност. На мен това не ми пречи, защото нямам против да ги подновя с течение на деня, а и са по- малко изсушаващи, но ако си търсите молив, който да не помръдне цял ден, това може би не е точно вашият продукт. 

КРАЙНО МНЕНИЕ
Моливите са с чудестно съотношение качество- цена, предлагат много красиви цветове и се представят отлично, много подходящи са за ежедневието и мисля, че определено ще се харесат на любителите на по- нюд цветовете. Иска ми се да допълнят асортимента с още цветове, и със ситурност ги препоръчвам, всъщност, Trend It Up определено е от марките, с които искам да експериментирам повече в бъдеще. 

До скоро! 
Ида No comments :