Sunday, 19 November 2017

Бюджетна находка: Серум за коса Beautiful Long на Balea Professional

Напоследък започнах да откривам все повече попадения сред предложенията на марка, която доскоро упорито пренебрегвах- а именно, ДМ-ските Balea. Предполагам повечето от вас ги познават и са използвали техни продукти. Аз допреди известно време използвах и харесвах само лосионите им за тяло, и, да си призная най- честно, се отнасях с малка доза снобизъм към останалите им продукти. Наскоро обаче си купих няколко неща, сред които и героят на днешната публикация, и останах много приятно изненадана. Серумът за коса Beautiful Long от професионалната линия за коса на марката е нещо, което едва ли някога бих купила, ако не ми беше препоръчан от фризьорката ми. Използвам го обаче вече от около два месеца и съм просто във възторг. 


ОПАКОВКА И ПРЕЗЕНТАЦИЯ
Серумът идва в много симпатична пластмасова бутилка с помпичка, която е прозрачна, а това е страхотно, защото можете лесно да видите колко продукт ви е останал. Съдържа 100 мл и е изключително икономичен, въпреки че аз го използвам доста щедро върху косата си, според мен една опаковка ще ми стигне за поне половин година. Консистенцията му е много приятна, като на олио за коса, а ароматът е просто невероятен и се запазва в косата с дни. От марката обещават действие срещу накъдрянето на косата, изглаждане на косъма, защита от топлинна обработка и подхранване. Честно казано, справят се с всичките си обещания, и то повече от добре.

КАК ГО ИЗПОЛЗВАМ + ДЕЙСТВИЕ
Истината е, че нямах кой знае какви очаквания към този серум, но той ме изненада, и то много, дори бих казала, че е едно от попаденията на годината за мен. По принцип моята коса е много непокорна, от влагата става допълнително изключително хвърчаща и като цяло ми е много трудно да я вкарам в добър вид ( разбирайте- да не приличам на туземец ) без употребата на преса за коса и всевъзможни балсами. Е, откакто започнах да използвам този продукт, косата ми изглежда съвсем различно- прибрана, загладена, блестяща. Използвам го по следния начин- след като измия косата си, я оставям леееко да изсъхне за около 20-тина минути, преди да започна да я суша. Суша минута- две, след което нанасям от серума по дължините, докато косата ми е все още влажна ( но не и напълно мокра ) и доизсушавам. Косата ми става изключително гладка, не се къдри ( по принцип има неприятния навик да започне да се къдри ведната, след като е измита, и то не на хубави къдрици, ами на едни много странни спирали брррхх ), не е и напълно права като след преса, но крайният ефект изглежда чудесно и много ми харесва. Косата остава гладка и прибрана, ухаеща божествено, докато не стане време да я мия отново. Според мен серумът има и доста добри подхранващи свойства, защото усещам косата си много по- мека и силна, отколкото преди да започна да го използвам. 

Накратко, за мен този продукт е истинско попадение и определено ще си го купя отново, даже мисля да се запася с няколко опаковки ( само дано косата ми да не привикне към него и да спре да действа ). Според мен ще ви хареса, ако имате дълга и непокорна коса, която има лошия навик да хвърчи на всички посоки и да се заплита. Цената му също е много добра- около 7-8 лв, а представянето- като на нещо далеч по- скъпо. Наистина любим продукт, който препоръчвам с две ръце.

Вие харесвате ли продуктите за коса на Balea? Кой е любимия ви?

❤ Ида


2 comments :

Unknown said...

На мен също ми харесват продуктите на Балеа и по-специално тези за коса, като любим ми е техният солен спрей :)

Ida said...

Него още не съм го пробвала, но сигурно ще е супер за следващото лято!