Thursday, 13 July 2017

Любимият ми дрогериен хайлайтър: Blushing Hearts на Makeup Revolution

Както знаете, хайлайтърите са може би един от най- любимите ми грим продукти и едно от нещата, за които съм склонна да дам повече пари и като цяло смятам, че високият клас марки се справят по- добре с направата им ( за справка- любимите ми два са Mary-Lou Manizer на the Balm и Soft & Gentle на MAC ). Преди няколко месеца обаче в полезрението ми попадна една серия ружове на Makeup Revolution, която леко ме накара да преосмисля мнението си.Както знаете, марката Makeup Revolution набра популярност с евтините копия на продукти от високия клас, които предлагат сходно качество на далеч по- достъпна цена. Серията Blushing Hearts не прави изключение и е доста "вдъхновена" от подобни ружове, с които първи излезнаха Too Faced. Честно казано, аз отначало не бях кой знае колко впечатлена от нито една от двете версии, главно заради много кичозната за моя вкус опаковка ( не си падам по сърчица, херувимчета и такива символи, но- въпрос на вкус хихи ), докато обаче един ден не реших да суочна ружовете на Makeup Revolution в магазина. Веднага след това исках да си закупя някой, но за съжаление дълго време бяха изчерпани, като впоследствие успях да се сдобия точно с този, който най- много исках- Peachy Pink Kisses, и честно казано, наистина съм впечатлена и приятно изненадана, тъй като не очаквах, че продукт за лице от тази марка толкова много ще ми допадне. 

Както вече споменах, на теория тази серия се състои от ружове ( и то triple baked ), но лично за мен те са прекалено блестящи и не мога да си представя да ги използвам точно като такива. За хайлайтър обаче са прекрасни. Моят цвят е много красив и в прасковената гама, като се състои от три различни нюанса- много светло прасковено, леко по-тъмно с розов подтон и най-тъмното, което е нещо средно между прасковено и коралово с лека златиста нотка ( и което всъщност спокойно можете да използвате като руж ). Трите цвята са изключително красиви и привличащи вниманието, като могат да се носят както смесени заедно, така и поотделно, и действително можете да използвате и всеки цвят поединично, тоест, все едно получавате три продукта, а не един. Консистенцията е изключителна, особено за продукт от този ценови крас- невероятна пигментация, нанася се буквално като масло и е много бляскав и траен, с една дума- качесвото е фантастично. Освен, че е много наситен и пигментиран, хайлайтърът е и много траен- издържа на кожата цял ден, без да избледнее и да се размаже, освен това можете да го използвате както за скулите си, така и като сенки за очи, и седи много бляскаво и красиво, особено съчетан с очна линия за лек контраст.

Накратко- макар че е много достъпен като цена, този продукт по нищо не отстъпва на събратята си от високия клас и съм наистина впечатлена от него, като определено бих си закупила и други цветове от серията. Мисля, че сега за лятото с тен би седял жестоко и горещо ви препоръчвам да го погледнете. Не мисля, че в България има дрогерия, която да продава Makeup Revolution, но продуктите им можете да откриете онлайн, например в enzo.bg, където тези ружове се предлагат на цена от около 17 лв. 

Вие използвали ли сте продуктите за лице на Makeup Revolution? Какво е мнението ви за тях?


До скоро!
Ида 

No comments :