Monday, 17 April 2017

Спирала False Lash Superstar Fiber на L'oreal

Привет! Отдавна не съм се изявявала в блога, и това не се държи на мързел или заетост ( обичайните ми извинения ), ами на малко технически неизправности, с които се сблъсках напоследък. Истината е, че милият ми, любим компютър, който използвам за блогване, вече определено не е първа младост и в последно време ми създаваше малко проблеми, които подлежаха на спешно разрешаване. Е, мисля, че успях да ги разреша, и се надявам това да доведе до повече и по- качествено съдържание в блога занапред. И след тези обяснения, вече е крайно време да споделя и темата на днешния пост, а именно- една прекрасна нова спирала, която открих съвсем случайно преди няколко седмици. 

Спиралата е на L'oreal, двуфазна е и, признавам си, въобще не бях чувала за нея- купих я само, защото исках да изпробвам някоя от по- новите им спирали, а и, разбира се, защото беше на промоция. Спомням си, че преди години ползвах почти ексклузивно спирали на L'oreal, но впоследствие открих цяла върволица други марки и така любимите ми Lash Architect, Double Extension и т.н. останаха на заден план ( получавате допълнителни бонус точки, ако помните тези спирали, особено манията по Lash Architect- помня колко беше популярна навремето и аз дори бях с нея на бала си преди цели 10 години. Към днешно време дори не съм сигурна дали още се предлага по магазините ). Като цяло от марката се славят като дрогерийни майстори на спиралите и аз съм напълно съгласна с това- не мога да се сетя за нито една тяхна спирала, която да съм пробвала и да не ми е харесала, като последната не прави изключение. Спиралата се казва False Lash Superstar Fiber и е нова версия на False Lash Superstar, само че с добавени фибри ( както и сами можете да се досетите от заглавието ) за обем. От L'oreal обещават обем, дължина и извивка като от изкуствени мигли, само че лесни и удобни за постигаме ( всички обичаме ефектът от изкуствените мигли, но едва ли има човек, който кой знае колко да се наслаждава на поставянето им ). По принцип, когато марка обещае резултат в стил "изкуствени мигли без изкуствени мигли", обикновено съм малко скептично настроена, но трябва да кажа, че в случая това не са празни обещания, ами от L'oreal наистина изненадват приятно със спирала, която прави огромни и обемни мигли без прекалено много усилия при нанасянето и. 

Спиралата се състои от две части- част едно, която удължава миглите, и част две, която придава обем и извивка ( тук описвам двете части според това, което правят за мен, а не според описанието от марката ), като четките на двете са доста различни една от друга. Както вече казах, част едно прави миглите много дълги и подчертани- всъщност, ако например бързате, можете съвсем спокойно да нанесете само тази част и сте good to go. Част две придава много обем и чудесна извивка поради много добрата форма на четката си, която е леко извита, но не прекалено, както са четките на някои други спирали за извиване. 

Ще бъда напълно честна с вас- въпреки че харесвам спиралите от две части и смятам, че действително си заслужават и има разлика между ефекта от тях и ефекта от традиционните спирали, не смятам, че са кой знае колко подходящи за ежедневието, просто защото отнемат повече време за нанасяне и не са най- добрата идея рано сутрин, когато се опитвате да се облечете, гримирате и закусвате, без да сте пагубно закъснели за работа/ университет/ училище. Спиралата на L'oreal обаче не отнема повече от 2 минути за нанасяне на всички стъпки и ви оставя с дълги, черни, извити и обемни мигли, не се рони, издържа непокътната цял ден и изобщо не дразни очите. Ако имате повече време и ви се занимава по- дълго с нанасянето и, съвсем спокойно можете да постигнете и ефект на изкуствени мигли- на мен ми се е случвало да направи миглите ми толкова дълги и обемни, че да се допират до стъклата на очилата ми. Накратко- наистина е разкошна и определено я препоръчвам. 

Все пак, колкото и да харесвам спиралата, не мога да не споделя с вас и единствения и за мен недостатък- сваля се изключително трудно, толкова трудно, че на моменти ви оставя със сиви кръгове около очите в стил чичо Фестър от "Семейство Адамс". Положението е по- поносимо, ако използвате демакиант на маслена основа ( като новата ми двуфазна мицеларна вода от Garnier например, за която ще стане върпос съвсем скоро ), но ако разчитате само на мицеларна вода или мокри кърпички ( които аз определено не препоръчвам за премахването на грим, но всеки си има вкус ), то е доста вероятно да имате затруденения. 

В крайна сметка обаче, спиралата е наистина фантастична и определено я препоръчвам, особено ако си падате по по- драматични и кукленски мигли и нямате нищо против леко високата и за дрогериен продукт цена от 25- 28 лв*. За мен си залужава и смятам, че няма да останете разочаровани, ако и дадете шанс- определено е най- добрата спирала, на която съм попадала в последната половин година.


Вие харесвате ли спиралите на L'oreal? Коя е любимата ви сред асортимента им? 


До скоро!
Ида

*цитираните цени са от онлайн магазини

2 comments :

Angelina Angelova said...

Чета ревюто и си викам - ето, дори аз ще я взема, само да не се маха трудно. Откакто не ползвам активно спирала, всеки път, когато я махам, ми става лошо колко търкане изисква (това генерално го говоря, не за конкретна спирала) и като прочета, че трудно се маха и съвсем ми заминава желанието :( Иначе ефектът на снимки е уау :)

Ida said...

Даа, права си, но от опита ми с милиони спирали съм забелязала, че ако спиралата е хубава, прави обем, държи цял ден и т.н., обикновено се маха малко по- трудно. В момента мисля да експериментирам с няколко почистващи продукта, за да видя кой най- ефективно ще я маха, но обикновено, има ли нещо маслено в продукта, спиралата пада що-годе лесно :)