Friday, 17 March 2017

Лак за нокти La Laque на Bourjois

Привет! Не знам дали ви е направило впечатление, но в блога не присъстват особено много продукти на Bourjois. Наскоро, минавайки покрай техен щанд, осъзнах това, и си припомних далечните вече времена, в които тепърва откривах грима- тогава това беше любимата ми марка и около 80% от гримовете в колекцията ми бяха тяхно дело. С течение на годините обаче, сред морето от нови и нови брандове, Bourjois някак изостанаха в личната ми класация и постепенно спрях да използвам техни продукти. Тъй като това е един голям пропуск обаче, реших да си купя някои неща и така в последната седмица се сдобих не само с най- популярния им фондьотен Healthy Mix ( който е в процес на тестване и скоро ще пиша за него ), но и с един лак, който отдавна заглеждам- кобалтовосиния Only Bluuuue от серията им с гел ефект La Laque. Заглеждам серията още откакто излезна на пазара преди година- две. Първото, което ми направи впечатление, е интересната форма на шишенцата, които са така оформени, че да могат да се слагат едно до друго, като четири оформят перфектен кръг. Това между другото е доста умно измислено, не само заради пестенето на място при складиране, ами и защото дръжката на четката е с изключително удобна форма, което, естествено, прави самото нанасяне на лака по- лесно. 

Що се отнася до формулата- изключително приятно впечатлена съм. Лакът е супер покривен и лесен за нанасяне, изсъхва бързо ( между другото, ароматът му е малко по- различен от стандартния на лак за нокти ) седи много бляскав на ноктите- от Bourjois препоръчват употребата на техния собствен гел топ лак за целта, но аз си използвам любимия на Essence и ноктите ми изглеждат като правени в салон. Не на последно място- лакът е и невероятно траен- вече пети ден съм с него, а все още изглежда едва ли не като прясно нанесен- нито е загубил от блясъка си, нито е започнал да се бели. Накратко- според мен серията е изключително сполучлива и това едва ли ще е последният ми цвят от нея. 

Only Bluuuue се намира лесно в Англия, сигурна съм, че съм го виждала и в България и се надявам още да е наличен, ако се интересувате конкретно от този цвят. Ако не, серията се откроява с изключително красиви, наситени цветове, така че съм сигурна, че ще намерите нюанс за себе си. Споделям ревюто най- вече, защото качеството на лака ми направи силно впечатление и според мен серията е една от най- успешните, които могат да се намерят в нашите дрогерии. 

Вие пробвали ли сте серията? Кой е любимият ви продукт на Bourjois, който смятате, че задължително трябва да изпробвам? 

До скоро!
Ида 1 comment :

MerryStef said...

Разкошен цвят и разкошни снимки <3