Wednesday, 22 February 2017

Две нюд червила от Rimmel

Привет! Както знаете, аз съм заклет привърженик на ярките червила и обикновено се увличам по всевъзможни червени, коралови, динени, вамп и прочее подобни нюанси. Напоследък обаче, по причини, не напълно ясни и на мен самата, все повече се заглеждам по неутралните цветове, и дори осъзнах, че две от най- предпочитаните в последно време от мен червила са именно в такива нюд нюанси, че и на една марка- дрогерийните ми любимци от Rimmel, и ето как се роди днешният пост. Ако си търсите хубаво нюд червило на добра цена, продължавайте да четете по- надолу :) И двете червила, за които става въпрос днес, са творения на Кейт Мос, като едното е от редовната серия на Rimmel Lasting Finish, а другото- от нюд колекцията, която излезна миналата пролет. Формулата и на двете е много сходна- кремообразна, без да мазнее, пигментирани, но не прекалено, сравнително трайни ( 2-3 часа ), но без да изсушават устните. Финишът и на двете е по- скоро сатенен и имат идентичен, приятен флорален аромат ( мисля, че всеки, който някога е отварял червило на Rimmel, се сеща за кой аромат говоря, защото е много специфичен ). 

Първият цвят, с който се сдобих, е Rock'n'roll Nude от нюд колекцията ( който всъщност ми е подарък от любимата ми Murfeishun ). Той е и по- светлият от двата нюанса и има доста изразен прасковен подтон, който го прави супер подходящ за лятото- седи страхотно с тен например, както и с опушен грим ( всъщност, с всякакъв грим, но с опушен грим в кафяво е просто несравним ). В момента не го нося чак толкова много, колкото заслужава, главно защото чакам да се постопли малко, но отсега съм сигурна, че ще бъде сред любимите ми продукти за пролетта. Не пропускам да отбележа и страхотната му опаковка в розово злато.

Второто червило е номер 08 от Lasting Finish серията, което е прекрасно my lips but better неутрално розово. Обожавам го и в момента съм с него почти всеки ден. Формулата и на двете червила е чудесна, но напоследък предпочитам второто, най- вече защото ми е някак си по- зимно. То е и по- тъмното от двете, въпреки че определено спада към нюд категорията. Седи прекрасно както само със спирала, така и с по- тежък грим на очите, и придава много polished вид на цялостния грим, все едно сте положили значително повече усилия за външния си вид, отколкото всъщност сте ( а коя от нас не харесва подобен ефект? ). 

И двете червила могат да се намерят по дрогериите и са на цена от около 8 лв, която според мен е страхотна предвид отличното им качество. Всъщност, червилата на Rimmel са едни от любимите ми и имам цял списък с нюанси, които искам да пробвам в бъдеще. Вие харесвате ли ги? Кой е любимият ви продукт на марката? 

До скоро!
Ида 

2 comments :

Unknown said...

Купих си 08. Наистина е прекрасно! :)

Ida said...

Йейй, радвам се, че си останала доволна! :)