Wednesday, 25 January 2017

Коректор Liquid Camouflage на Catrice

Привет! Днешната публикация е посветена на един продукт, който предизвика бурен интерес още с появата си, всички веднага го тестваха и има такива, които го обожават, както и такива, които не смятат, че е нещо невиждано. Аз лично го намирам за превъзходен, и определено ви съветвам да го изпробвате, защото качеството му е чудесно и надвишава многократно цената. Става въпрос са един от най- новите и хитови продукти на Catrice- коректора Liquid Camouflage. Коректорът е течният отговор на супер успешния, популярен и обичан от всички Camouflage Cream ( ревю за него ), който, въпреки че е супер покривен и идеален за пъпки, белези и прочие, не е особено подходящ за зоната под очите и за прикриване на тъмни кръгове. И ето че тук на сцената се появява Liquid Camouflage, който обещава супер покривност и равномерност на цвета и идеално сливане с кожата до постигането на напълно невидим, естествен завършек. 

Честно казано, този коректор успява да свърши всичко, което обещава. Консистенцията му е разкошна, хем лека и кремообразна, хем покривна- което го прави подходящ и за хора със суха кожа. Малко количество стига за голям участък от лицето и се нанася и разнася много равномерно. Това, което ми направи особено впечатление, е фактът, че, освен че прикрива сенките под очите, има и видим озаряващ ефект в тази зона, който придава много свеж и отпочинал вид на лицето. Покривността му е чудесна- наистина успява да прикрие дори и вампирски сенки като моите, освен това стои супер естествено и не се събира във фините линии около клепачите. Издържа цял ден, без да се размазва, напуква и т.н. Допълнителен бонус- ухае много приятно и свежо, за първи път попадам на ароматизиран коректор и май в случая ми харесва. Цената също е повече от отлична- около 8- 9 лв.

Като единствен недостатък на продукта мога да отбележа факта, че се предлага в много малко цветове- само 3, които освен това са и доста светли ( добре дошло за момичетата с порцеланова кожа, но какво правят останалите ? ). Нюансът, който аз имам, е най- тъмният- 020 Light Beige, който, макар и на снимките да изглежда доста тъмен, всъщност не е и се слива перфектно с тона на лицето ми. Накратко, от марката биха могли да поработят върху добавянето на нови нюанси към серията.

Вие успяхте ли вече да пробвате коректора? Кой е любимият ви дрогериен коректор в момента?

До скоро!
Ида3 comments :

Sincerely, Christine said...

Пробвах коректора и много ми допадна като формула, покритие и трайност. Но цветът в който го имах беше прекалено светъл за мен и се разделих с него. Според мен би било чудесно ако марката пусне и по-тъмни нюанси защото не всяка от нас търси ефект ала старата Ким Кардашиан.

Вивиана said...

Аз също съм го купувала няколко пъти и съм много доволна. Като недостатък отбелязвам опаковката - шишенцето с четчица не позволява да се изпозлва продукта до край и така се губи известно количество... Иначе - thumbs up :) (y)

Десислава Лазарова said...

И аз се присъединявам към молбите марката да помислят и за непорцелановите момичета. Имам Camouflage Cream в най-тъмния цвят и успявам да го ползвам само ако го сложа под ФДТ. Течния изобщо не видях смисъл да си го купувам като видях, че и там разнообразието от цветове граничи с нулево. А наистина много ми се иска да видя как ги се справил с тъмни къргове. :) Полезно ревю, надявам се някой ден да мога да се убедя сама в качествата му.