Friday, 16 December 2016

Golden Rose Matte Lipstick Crayon- 03, 07, 17

Привет! Днешният пост ще е посветен на едно от любимите ми неща- продуктите за устни. Както знаете, стане ли въпрос за червила, една от любимите ми марки е Golden Rose, които правят просто перфектни матови продукти за устни- първо започнаха с червилата в превърналите се вече в класика виненочервени гилзи, последвани от матовите джъмбо моливи, а вече- и от течните матови червила ( които в момента също тествам усърдно и скоро ще пиша и за тях ). Героят на днешната публикация са именно матовите джъмбо моливи, кръстени от марката Matte Lipstick Crayon. Засега имам само три цвята от тях ( казвам засега, защото бройката им се очертава да нарастне )- два доста ярки, които носих нонстоп лятото, и един тъмен, идеален за зимните месеци. 


Серията с матови джъмбо моливи се появи преди около година на нашия пазар като отговор на супер успеха на матовите червила, и доста бързо набра популярност. Някои хора се оплакват, че цветовете са доста сходни с оригиналната линия червила, аз лично нямам наблюдения ( не съм и ги сравнявала ), но, честно казано, стане ли дума за червила, цветовете няма как да са нещо невиждано и супер оригинално. В момента се предлагат около 20-тина нюанса, сред които има както неутрални, така и ярки и тъмни цветове. 

Какво ми харесва в моливите:

- Изключително удобни са за нанасяне. Тъй като са по- малки по размер от стандартна гилза червило, това ги прави по- лесни за нанасяне и много бързо се постига прецизен краен резултат- нещо супер важно, особено ако сте привърженици на по- наситените цветове като мен. 
- Формулата е чудесна. Нанасят се много равномерно и са изключително пигментирани ( суочът на снимката е буквално от едно драсване ), а в същото време се усещат леко върху устните и изобщо не ги изсушават- според мен са по- леки като формула от червилата. Завършекът е матов, без да стои сухо или пудресто на устните. Другото, което ми допада, е че нямат нужда от молив за устни, защото не се разтичат, дори и в жегите. Имайте предвид, че се трансферират, но това е нормално, все пак не са течни червила. 
- Трайността е чудесна. Ако не се храните, издържат много дълго на устните, ако сте яли, трябва да повторите леко, освен това, поне при мен, избледняват относително равномерно и не изглеждат грозно отстрани ( за разлика от някои други, които изчезват от средата на устните и ви оставят с ефект попфолк певица от зората на 90-те ). 

Какво не ми харесва:

- Основно опаковката. Тъй като са под формата на молив, се налага да се острят, което е малко досадно- според мен щеше да е по- добре, ако има вградена острилка от другата страна или пък, най- добре, ако моливите бяха от типа с въртящ се механизъм.
- Оставят лек стейн върху устните. За мен лично това не е проблем, но го слагам тук, защото на някои хора не им допада този ефект. 

Цветовете, които аз имам, са 03, 07 и 17. 03 е разкошен вамп нюанс ( напомнящ доста на 23 от редовната серия матови червила ), който е много лесен за употреба и, въпреки тъмния си цвят, се нанася равномерно на устните- определено е един от любимите тъмни матови цветове в колекцията ми. 07 е много, много красиво доматеночервено- въпреки че имам доста богата колекция от червени червила, точно такъв нюанс нямах до момента. Седи страхотно както с тен, така и сега през студените месеци, и въпреки оранжевия си подтон, не прави зъбите жълти. 17 е малко по- различно от излезналия на снимката цвят- в действителност е полу- неоново розово- коралово, идеално за лятото ( можете да го видите на устни в тази публикация- линк ). И трите цвята, които притежавам, са страхотни, определено искам да разширя колекцията си от тези моливи, защото са много качесвени, супер лесни за нанасяне, трайни и не изсушават устните. Цената също е перфектна- само 4 лв, накратко- Golden Rose отново се представят отлично в категория "Червила".

Вие ползвали ли сте моливите и харесват ли ви? Кой е любимият ви цвят?

До скоро!
Ида

No comments :