Wednesday, 14 December 2016

Favorite Christmas Things Tag

Хо хо хо! Още само 10 дни до Коледа, така че реших, че е време за един добър стар коледен таг. Тъй като не исках да отговарям на вече задавани въпроси обаче, си изобретих мой собствен ( без да претендирам за крайна оригиналност ), като реших да включа всичките ми любими неща, свързани с Коледа. Ако имате нужда от малко празничен дух, то продължавайте да четете по- надолу. 


Любим коледен филм

Лесен въпрос, веднага мога да изброя топ 4 най- любими, като два от тях са си чисто коледни, два- не точно, но действието им се развива по Коледа. Любимите ми коледни класики със сигурност няма да изненадат никого- "Сам вкъщи" ( първата част ) и, разбира се- "Елф". Другите ми два любими коледни филма са "Наистина любов" и "Ваканцията", които са и едни от любимите ми филми изобщо. Вероятно сте гледали и двата и то многократно, затова няма да ви ги преразказвам, ако все пак не сте- какво още чакате? :Р
Любима коледна песен

Доста много са ( аз съм от досадните коледни маниаци, които започват да слушат коледна музика още през октомври, Коледа е любимият ми празник and I am not ashamed ). По- долу ще ви оставя някои от любимите ми, за да можете да си спретнете мини коледно парти и вие. 
Любима коледна напитка

Тук ще съм много basic bitch и ще кажа- gingerbread latte- то на Starbucks. Мега вкусно е и си струва завишената цена, обожавам го, макар че нямам възможността да го пия често, а и го има само сега по време на празничния сезон. 
Любимо коледно ястие

Охх, да си дойдем на думата :) Не са едно и две- сарми ( !!! ), джинджифилови сладки, сирена ( много ги обичам, но са вредни и мазни и ги ям само по по- специални поводи ), коледното тирамису на баба, лютеница, ии, споменах ли сармите? Знам как много често асоциираме Коледа с големи софри и хапване на корем, което като цяло е доста глупаво, и все пак- гореизброените неща аз лично ги свързвам точно с Коледа, въпреки че се стремя да не прекалявам. 
Любими коледни традиции

Тук става въпрос не за традиционни неща като коледари или нещо подобно, а за любимите коледни традиции на вашето семейство. За нашето Коледа е много специална, защото сме заедно, и сме си измислили доста традиции- украсяването на елхата ( която винаги е в червено и златно ) на 23 декември, готвенето на храната за Бъдни вечер, когато всеки от нас отговаря за отделна гозба, ежегодното коледно наяждане със суши със сестра ми, ежегодните пижами, които получаваме от баба за Коледа и т.н.

 


Любимо място, на което да прекарате Коледа

Вкъщи и само вкъщи :) Иначе бих са радвала да посетя Лапландия, Канада или някои немски коледен пазар през декември, сигурно ще е неповторимо изживяване, но за мен истинската Коледа е вкъщи и никъде другаде.

Любим Vlogmas тази година

Нямам време да следя кой знае колко Влогмаси тази година, преглеждам отгоре- отгоре някои чуждестранни влогъри, но се придържам основно към българските и не пропускам клип на Милена ( линк ) и Дени ( линк ). И двете са много забавни, и двете живеят в чужбина- съответно в Швеция и в Англия, Миленка има страхотно семейство и с мъжа и са много щури, а Дени е много симпатична, има най- прекрасното куче Спайк и също ми е много приятно и интересно да я гледам, обикновено гледам клипчетата на двете или вечер преди лягане, или сутрин със закуската и ми носят много празнично настроение :) 


Любимо коледно червило 

Няма да съм особено оригинална и ще кажа- червено, а любимото ми червено червило е матовото течно червило на Sephora в цвят 1 ( ревю ). Като цяло целогодишно нося червени червила, но особено много през зимата, страхотно изпъкват на лицето в студеното време, а и са наистина много, много коледни. 
Любим коледен лак за нокти

По тази тема съм писала няколко поста през годините, които ще оставя по- долу, ако ви се чете, но като цяло през празничния сезон залагам на червено, брокат, златно или тъмнозелено- за да съм в тон с коледната елха хихихих. И така, това са всички въпроси от днешния коледен таг. Няма да тагвам някой конкретно, но нека всеки, който иска да се включи, да се чувства тагнат от мен :) Сега отивам да опаковам подаръци и ви оставям до утре, когато ще има нов пост. 

До скоро!
Ида

3 comments :

Lily Allen said...

Thank you for a informative post.
clipping path
clipping path service
background removal
car photo editing

Md Enamul Hoq said...

Your written article and photographs both are pretty . Clipping Path | Remove White Background | Product Photo Editing

Anonymous said...

Improve the mecanism of many hormones in the body correlate with the melatonin, serotonin and many more 5. http://z8o0tbqoz2.dip.jp http://3kh355rnfo.dip.jp http://wlkp1shf11.dip.jp