Saturday, 26 November 2016

Мицеларна вода Simple

Привет! През изминалата седмица нямах много време за блога, но ето, че днес се завръщам, като на дневен ред този път е един страхотен дрогериен продукт на английската марка Simple. Не знам за вас, но за мен, когато чуя за английски drugstore марки, винаги се сещам не само за грим продукти като Sleek, MUA, Collection, Barry M и т.н., но и за много продукти за грижа за кожата. Simple винаги е била марка, която привлича интереса ми, с изчистените си продукти, подходящи дори и за чувствителна кожа, и отличните си цени. Продуктите им за премахване на грим особено нашумяха през последните години, най- вече мицеларната вода, така че нямаше как да не я тествам. :)Разфасовката, която аз имам, е 400 мл и струва около 4 паунда. Опаковката и е много симпатична, изчистена и стабилна, единственото, което не ми харесва, е това, че капачката е с винт и ми е малко досадно да я отвивам всеки път ( #firstworldproblems ). Доколкото ми е известно, се предлага и в по- малки разфасовки, но тази, разбира се, е най- изгодна като цена. 

Има много лек и ненатрапчив свеж аромат, не се пени, не лепне изобщо по кожата- усеща се наистина като вода, като оставя след себе си приятно, леко хидратиращо и освежаващо кожата усещане. Наистина съм много доволна от водата- премахва грима бързо и ефективно, изобщо не дразни очите ( моите са доста чувствителни, особено стане ли върпос за мицеларни води ), какъвто и грим да съм си слагала, на сутринта не се събуждам с панда ефект, а напротив- тази мицеларна вода премахва лесно дори и упорити продукти като молив за вежди, спирала, тъмни матови сенки, матови червила, накратко- наистина е отличен продукт. Разбира се, свършва доста бързо, но предвид чудесната и цена, това не е проблем. 

Тук е моментът да се посъветвам с вас. За съжаление, Simple, както и доста други марки, не се предлагат в България, но много от нас пътуват или дори живеят в чужбина, затова и пиша това ревю, както и мисля занапред понякога да си позволявам ревюта на продукти, които ги няма у нас- какво смятате за тази идея? В крайна сметка, идеята на този блог, освен да носи удоволствие на автора ( моя милост ), е и да е от полза на читателите, така че ще се радвам да споделите с мен мнението си по този върпос. 

До скоро!
Ида


1 comment :

missimply said...

За съжаление, има много продукти, които са на добра цена и качество, но не се предлагат в България. Според мен няма нищо лошо да има мнения за продукти, които не се продават в БГ. Както каза много хора пътуват или имат познати. Все пак пазарът е доста динамичен и се надяваме част от продуктите в даден момент да се предлагат и в БГ или поне в сайт, от който ще можем да си ги закупим. Хував ден!