Monday, 24 October 2016

OOTD: Neutrals with a twist

Много не си личи по темите, за които обикновено избирам да пиша в блога, но едно от нещата, от които винаги искрено съм се интересувала, е модата ( дори като по- малка исках да уча моден дизайн, но това за добро или лошо не се случи ). Знам, че най- често тук говоря за козметика, но тъй като се вълнувам от още много неща, мисля да се стремя в бъдеще да разнообразявам по- често и да пиша и на други теми- дано да нямате нищо против :) 

Днешният пост е на модна тематика и е посветен на една от любимите ми комбинации в последно време- дрехи в неутрални цветове ( каквито и без това избирам най- често, мисля, че те най- много ми отиват, заедно с малко кобалтово или червено за разкош ), но съчетани с някакъв по- ярък аксесоар- този път в лицето на синята чанта от Dresslily, която нарочно избрах в този по- нетрадиционен цвят и в която съм влюбена- честно казано, не очаквах китайски сайт да произведе нещо с толкова добър вид и така добре изработено. Останалата част от дрехите съчетават много от любимите ми неща на едно място- ripped jeans ( почти винаги нося такива, даже и през зимата ), бежово, райета, жилетките от базовата серия на H&M ( към момента имам 4 от тях, за 17,99 са просто отлична находка ) и велурени боти. Дънки- Tally Weijl ( линк )
Жилетка- H&M ( линк )
Блуза- Mango ( подобна )
Боти- Pink Woman ( подобниоще едни )
Чанта- Dresslily ( линк )


До скоро!
Ида

6 comments :

PARFIMO.BG said...

Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Bogi said...

Здравейте,
Следвам профила ви в Инстаграм. Чудна сте ! Бихте ли споделила каква е боята за коса , която ползвате в момента!?
Благодаря предварително :)

Ida said...

Здравейте! Благодаря за предложението, но аз никога не пиша на марки да ми пращат безплатни продукти, нито смятам да започвам- считам се за сериозен блогър и не водя този блог с идеята да получавам безплатни продукти. Ако вие искате да се свържете по някаква причина с мен, знаете къде да намерите данните ми, но не очаквайте аз да Ви пиша, защото това няма да се случи :)

Ida said...

Здравейте! Благодаря много за хубавите думи! :) Боята е на Палете цвят R15- няколко поста по- назад го бях включила в празни опаковки.

Bogi said...

Благодаря от сърце за отговора! 👌💙🌷