Saturday, 13 August 2016

Suncare Favorites- Summer' 16

Тъй като сме в разгара на най- ваканционния и слънчев месец от годината, реших, че е добра идея да споделя с вас кои са моите любими продукти в слънцезащитната грижа през това лято. Честно казано, въпреки че живея в морски курорт, нямам особено много време за плаж ( работя по 12 часа на ден всеки ден, кхм ), но понякога все пак ми остава, а за такива моменти имам набор от любими продукти, които нося със себе си. За любовта ми към слънцезащитните спрейове на Piz Buin вече знаят всички, затова няма да ви досаждам с тях- всъщност, и трите продукта в този пост са открития от това лято, а не стари любимци. И така, ето няколко идеи какво да сложите в чантата си на път за плажа: RoC Soleil Protect Quenching Nourishing Cream SPF 50+ 
В момента съм пристрастена към този крем и го използвам по няколко пъти дори много често го използвам като дневен крем сутрин. Тъй като работя на открито на място с много силно слънце, кремът за лице с много висока слънчева защита е абсолютно задължителен. Е, този на RoC е страхотно откритие, защото предпазва идеално от слънцето, консистенцията му е лека, попива бързо, не лъщи повече от допустимото, не мирише на слънцезащитен лосион ( хич не го обичам този аромат ), и освен това хидратира много прилично кожата. Опаковката е от 50 мл и много икономична. А must have за горещото време, определено. 
Цена: ~ 28- 30 лв

Carroten Intensive Tanning Gel 
За този продукт разбрах от любимата ми Христина ( TheGrecianSquare ), която го беше включила в летните си любимци за миналата година. Carroten e гръцка марка, която се продава и в България, и която предлага голяма гама слънцезащитни продукти с екстракт от моркови ( а както знаем, морковите съдържат каротин, който спомага почерняването ). Конкретно този гел е много cool на вид- изглежда и ухае точно като нутела, нанася се лесно, придава много секси блясък и аромат на кожата и действително спомага придобиването на тен. Естествено, преди него нанасям слънцезащитен продукт с фактор ( на Piz Buin, изненадващо ). Единствен недостатък- доста цапа, но пък поне се изпира лесно. Не мога да кажа, че е нещо, без което не можете, но наистина е добър съюзник, ако искате да се сдобиете с красив и равномерен тен възможно най- бързо. 
Цена: ~ 18 лв

Piz Buin After Sun Tan Intensifying Moisturising Lotion 
Любовта ми към тази марка продължава с любимият ми продукт за след слънце в момента ( успя да измести предишния ми любимец на Avene ). Лосионът е супер лек, ухае приказно и наистина успокоява и хидратира кожата по изключително приятен начин след излагане на слънце, а и като че ли действително увеличава продължителността на тена- както вече споменах, пека се доста рядко, но въпреки това, тенът ми се запазва много дълго, макар и леко поизбледнял. Наистина отличен продукт, който си заслужава инвестицията ( аз го взех на промоция за 6 евро, но по принцип е повече ).  
Цена: ~ 20 лв

А кои са вашите любимци сред слънцезащитните продукти за това лято?

До скоро!
Ида


No comments :